Magazin

KAFANICA TAVERNA VAS UVODI U NOVU GODINU

KAFANICA TAVERNA VAS UVODI U NOVU GODINU

 

Još je samo 3 dana do Nove godine. Vi se još niste odlučili gde će te je proslaviti? Želite da ostanete kod kuće? Ne! Nemojte to da radite! U redu je da svako od nas ima svoje viđenje zabave i u redu je da vam je zabavnije da ostanete kod kuće, sa voljenim ljudima ili jednom, posebnom, voljenom osobom.
Ni vreme u kojem živimo nije baš najsvetlije i novca često fali i za najosnovnije stvari a kamoli za žurke i provode. Ali, doček Nove godine je ipak doček Nove godine.
Jednom u godini svako treba sebe da razmazi, svako treba sebi da priušti dobro raspoloženje, provod i uživanje u veselom društvu, svako treba i svako može.
Još ako živite u Beogradu, vaše su prilike beskrajne. Živeti u Beogradu a ostati kod kuće u novogodišnjoj noći, graniči se sa besmislenim
Toliko je prilika da lepo proslavite Novu godinu, i treba da izaberete jednu. Treba da se opustite, da se lepo obučete i našminkate, da đuskate, da ne mislite ni na šta i da se opustite. U Novu godinu uvek treba ući veselo i raspoloženo da bi cela ona bila takva.
Od svih dobrih beogradskih mesta na kojima možete dočekati Novu godinu, mi vam preporučujemo mesto koje nosi naziv kafanica Taverna.
Tavernica je jedno lepo i živopisno mesto u koje se svako uvek rado vraća. Tavernica je poznata, i vi ste je verovatno već posetili, ali ako niste, sada je pravo vreme da vaše sledeće mesto bude upravo kafanica Tavernica.
 
 
Tavernica priprema odličan provod za dočeka Nove godine. Taverna vam nudi priliku da bude vaš domaćin u najluđoj noći.
Taverna u svoju ponudu uključuje neograničenu konzumaciju domaćeg belog i crnog vina, kisele vode te piva na točenje i gaziranih i negaziranih sokova.
Što se hrane tiče, Tavernica vam priprema bogat novogodišnji meni. Kad se lepo slavi, važno je i lepo jesti, i Taverna to zna, zbog toga se i pobrinula da svi njeni gosti budu potpuno veseli i siti!
Taverna vas čeka! Pozovite broj 069/120-2-444 i rezervišite svoje mesto!
 

Spremili smo za Vas: