Magazin

Kafana Druga kuća Nova godina - najpopularniji kafanski doček u Beogradu

Kafana Druga kuća Nova godina - najpopularniji kafanski doček u Beogradu

Kafana Druga kuća Nova godina provereno je najpopularniji kafanski doček u Beogradu, što nimalo ne iznenađuje imajući u vidu da je najjači provod zaštitni znak ove kafane. Zašto je Nova godina u kafani Druga kuća toliko atraktivna i popularna? Ukoliko se niste u ovoj boemskoj oazi još uvek provodili, pokušaćemo da Vam dočaramo.

 

Redovni gosti tvrde da je ovo prava i istinska kafana sa dušom. Godine za nama pokazale su i dokazale da u vrhunski provod u Drugoj kući nikada ne treba sumnjati. Dodatno, novogodišnja žurka je, kao i na drugim mestima, još glamuroznija i spektakularnija u odnosu na redovne. Zato je zadovoljstvo i uživanje ući u novu godinu, nove uspehe i nove ljubavi baš ovde.

 

KAFANA DRUGA KUCA NOVA GODINA 2022

 

 

Kafana Druga kuća Nova godina 2022 nudi najbolju domaćinsku uslugu i nezaboravnu prazničnu atmosferu. Najluđu noć ćete provesti uz gurmanske ukuse kulinarskih specijaliteta i najkvalitetnije piće, koji su, u neograničenoj količini, uračunati u cenu karte, koja je dostupna po izuzetno pristupačnoj ceni.

 

Žestok ritam i vrela atmosfera su u Drugoj kući garantovani na svim svirkama i gostovanjima, a u novogodišnjoj noći nastaje kulminacija i erupcija fantastičnog provoda i pozitivnih vibracija. Popularni bendovi i izvođači, raznovrstan repertoar na kome se nižu največi hitovi i luda žurka koja traje do jutra, to je ono što Vas ovde očekuje.

 

Da Vam samo malo zagolicamo maštu pomenućemo nekoliko imena koja redovno gostuju i okupljaju brojnu publiku: Žile Hram, Tea Stoševska , Nemanja Staletović , Nemanja Toplica , Aleksandra Marjanović , Miloš Živković , Filip Mitrović ...

 

Zbog onih koji još uvek nisu posetili kafanu Druga kuća, moramo pomenuti još nekoliko njenih posebnosti. Lako dostupna lokacija u samom centru Beograda. Unikatan enterijer, topao i komforan, vešto je uklopio najlepše, autentične kafanske i moderne urbane, detalje i elemente. Slogan "Pijanstvo nije pravo ako te posle bar tri dana nije teška sramota!"

 

S obzirom da se ovde najbolje rakije služe na metar, teško da ćete trezni otići kući, posebno kada je u pitanju Nova godina u kafani Druga kuća. Jedinstvena ekipa opuštenih, nasmejanih i druželjubivih gostiju. Savršeno osoblje, uvek raspoloženo, gostoprimljivo i profesionalno.

 

Sve informacije i rezervacije Nova godina kafana Druga kuća, najlakše će Vam biti dostupne ukoliko pozovete 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner