Magazin

Kafana Bajka – boemski doček Nove godine

Kafana Bajka – boemski doček Nove godine

Godinama unazad kafana Bajka organizuje najbolji boemski doček Nove godine u Beogradu. Kafanski tipovi koji neguju boemski stil života i znaju da je najlepši, najveseliji, najrazigraniji i najopušteniji način za ispraćaj stare i dobrodošlicu novoj godini upravo kafanski doček, dali su svoje mišljenje. Doček Nove godine kafana Bajka je apsolutno najbolji!

 

KAFANA BAJKA DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

Bajkovit kafanski enterijer, moćan provod, žestok ritam, muzika za dušu, vesela ekipa gostiju i odlična ponuda hrane i pića sinonimi su za Kafana Bajka doček Nove godine 2022. Popularna i van granica Srbije, Nova godina Beograd svoju reputaciju, dobrim delom, duguje i tradicionalno dobrom dočeku u kafani Bajka.

 

Kafana Bajka imidž je izgradila zahvaljujući senzacionalnim žurkama igostovanjima popularnih bedova, izvođača, kao i velikih zvezda i najpoznatijih imena naše muzičke estrade. Poznato je da su neki, sada izuzetno poznati pevači, karijeru započeli i izgradili baš u ovoj kafani.

Očekivano, za svirku i najluđu atmosferu u novogodišnjoj noći, izvođači se biraju sa posebnom pažnjom. Bajka nas nikada do sada nije izneverila. Uvek nas iznova obraduje i oduševi savršenim muzičkim odabirom.

 

Iako je upravo muzički odabir izvođača ono što presudi kod odabira željenog dočeka, postoji još jedan značajan momenat prilikom donošenja odluke. Nova godina kafana Bajka, uz savršen kvalitet i bogatu ponudu, trudi se da odredi pristupačnu cenu karata za doček. To je još jedan od brojnih raloga zašto je doček Nove godine u kafani Bajka jedan od najtraženijih, za koji se mesta rasprodaju nestvarnom brzinom.

 

Ukoliko i Vi želite da budete deo najboljeg boemskog dočeka u Beogradu, pozovite 062/111-22-33 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas: