Magazin

Jednokratne hirurske maske u Beogradu

Jednokratne hirurske maske u Beogradu

 

Jednokratne hirurske maske u Beogradu su obavezne ukoliko posećujete neki zatvoren prostor ili se vozite gradskim prevozom. Od 17. jula ove mere su stupile na snagu u borbi protiv koronavirusa, a za one koji ne poštuju ove mere propisana je novčana kazna u iznosu od 5,000 dinara.

 

gde kupiti jednokratne zastitne maske u beograd

 

GDE KUPITI JEDNOKRATNE HIRUSKE MASKE U BEOGRAD

 

Ako se pitate gde kupiti jednokratne hirurske maske u Beograd, odnosno gde možete kupiti jednokratne maske po jeftinoj ceni, odgovor vam se nalazi u nastavku ovog teksta.

 

ZAŠTITITE SEBE I LJUDE OKO SEBE, NOSI MASKU!

 

Zaštitne maske obavezne su ukoliko posećujete tržni centar, prodavnicu, apoteku, kafić, restoran ili ako čekate u redu ispred nekog objekta. Upotreba zaštitnih maski preporučuje se i na otvorenom prostoru ukoliko nije moguće održati distancu od 1.5 m.


Jednokratne hirurške maske za lice se sastoje od 3 sloja i elastičnim vezicama. Srednji sloj je filter sloj celom površinom maske koji ne dozvoljava širenje kapljica. Maske su veoma prilagodljive fizionomiji lica, a ima i metalnu pljosnatu žicu kojom potiskom palca i kažiprsta u potpunosti prilagođavate vašem licu. Elastične uzice koje se stavljaju oko ušiju, veoma su pogodne ukoliko često spuštate maske na vrat i potom ih vraćate na lice.

 

Jednokratne hiruske maske u Beograd možete poručiti na dva načina:

1. Putem e-mail adrese info@kudaveceras.rs , ili
2. Pozivom ili SMS porukom na broj telefona 062 111 22 33

 

U pitanju je prodaja pouzećem, odnosno maske vam stižu na kućnu adresu.
U 90% slučajeva zaštitne maske isporučujemo u roku od 24h na teritoriji Beograda, a za dostavu u Srbiji isporuka se vrši u roku od 72h. Cena dostave ne ulazi u cenu i doplaćuje se po cenovniku kurirske službe. Za količine veće od 500 maski odnosno 10 kutija, dostava je uračunata u cenu za Beograd.

 

zasto treba nositi jednokratne zastitne maske

 

ZASTO TREBA NOSITI JEDNOKRATNE ZASTITNE MASKE?

 

Zasto treba nositi jednokratne zastitne maske iako one ne štite u potpunosti od virusa, nošenjem maske smanjujete šansu da se zarazite. Ukoliko potencijalni zaraženi nosi masku, a vi ne, verovatnoća da se zarazite je oko 5%, dok ukoliko oboje nosite maske šansa za prenošenjem infekcije je oko 1.5%.

 

jednokratne zastitne maske

 

D.V.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner


Popularne ponude