Magazin

Ivana Bojanović, Marko Milinković za doček 2020. u restoranu Stadion

Ivana Bojanović, Marko Milinković za doček 2020. u restoranu Stadion

Novembar lagano gazimo, i bližimo se decembru, u kome ćemo svakoga dana slušati isto pitanje: "Gde ćeš za doček?". Ako želite da razrešite tu dilemu već sada, imate priliku da se odlučite na osnovu našeg teksta i ponuda u njemu: Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

 

Između ostalih, ovde možete da vidite i ponudu za beogradski restoran Stadion, jedan od najpopularnijih restorana u prestonici. Ovde će nastupiti trio, koji će vas uvesti u novu godinu.

 

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Stadion se odlučio za klupsku atmosferu i verujemo da neće pogrešiti.

 

Ivana Bojanović, Marko Milinković i Dejan Deki Jovičić

 
U restoranu Stadion nastupiće Ivana Bojanović, Marko Milinković i Dejan Deki Joviči.
 
 
Ivana Bojanović prvu pesmu snimila je 2013. godina pod nazivom "Neka mi je". Do tada je stekla veliko iskustvo pevajući u klubovima. Takmičila se i u popularom programu "Prvi glas Srbije". Snimila je i spot za ovupesmu, koji je posebno i promovisala. Prošle godine snimila je pesmu "Možda mi se ne vidi". 
 
 
Uz nju će nastupiti dva momka koja se nisu posebno popularna u medijima, ali ih svakkao znaju ljubitelji noćnog života u Beogradu - Marko Milinković i Dejan Deki Jovičić.
 
 
Svi oni koji su imali priliku da slušaju ovaj trio kažu da prave vrhunsku atmoferu. Tome doprinosi njihov repertoar, koji je širok i namenjen odličnom provodu.
 
 

Restoran Stadion

 

Restoran Stadion nalazi se na Voždovcu u ulici Zaplanjska 32. Ovde se prvenstveno organizuju proslave, kao što su venčanja i svadbe, ali je lokal pogodan i za kongresni turizam, kao i za proslave firmi. Dakle, za sve lepe i prijateljske povode.
 
Kapacitet restorana za svadbe je 300 osoba, ali i kada je Nova godina restoran Stadion takođe nudi kapacitet do 300 osoba. Nude mnogobrojne usluge za mladence, pre svega, ali i one dodatne, kao što je iznajmljivanje limuzine.
 
Kada je reč o kongresnom turizmu, dostupna je nešto veća sala sa 350 mesta. U pitanju je ekskluzivan multifunkcionalan event prostor, odnosno prostor za događaje, koji se može adaptirati i ugostiti klijente sa najrazličitijim željama. Ovde se organizuju različite svečanosti, prezentacije, seminari, poslovni ručkovi, poslovne večere, kokteli. Kada je reč o koktelima, restoran Stadion ima veći kapacitet i može da primi i 500 osoba.
 
Klijenti koji us ovde organizovali svoje događaje su veoma poznati, a to su: Delhaize, Nestle, Carlsberg, Imlek, Wurth, Extreme Intimo, MUP Srbije, UNIQA osiguranje, Coca Cola, Dexy Co, Naxi radio, Eurobank, Ringier Axel Springer, Huawei, Konvar. To sigurno govori mnogo o samom restoranu i kvalitetu sluge.
 
 
Za sve vozače je važna informacija da ovde postoji obezbeđen parking, ali i osoba koja je zadužena da čuva vozila.
 
 
 
Kako da rezervišete karte za doček u restoranu Stadion?
 
 
Ukoliko želite da Novu godinu dočekate na istom mestu gde su se prošle godine proveli mnogi gosti uz nastup Dejana Jovičića i Ivu Zlatić, onda bi trebalo da pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).
 
Cena karata kreće se od 50 evra do 70 evra, a ona  zavisi od pozicije stola. Ljubičasta zona košta 50 evra, plava 60 evra, a žuta 70 evra.  Ulaznica  podrazumeva večeru na bazi švedskog stola, ali i neograničenu konzumaciju pića. U ponudi će biti selekcija suhomesnatih proizvoda,  selekcija sireva, topla jela i deserti.
 
Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Stadion više informacija takođe možete dobiti na ranije pomenuti broj.

Spremili smo za Vas: