Magazin

Imperium Hall – najlepši doček Nove godine na Dunavu

Imperium Hall – najlepši doček Nove godine na Dunavu

Imperium Hall Vas poziva na najlepši doček Nove godine na Dunavu! Nedaleko od centra grada, na svega 4 kilometara udaljenosti, nalazi se uređeno priobalje Ada Huja, koje zapljuskuju talasi Dunava. Na šetalištu, uz samu obalu, smestila se svečana sala za proslave Imperium Hall.

 

Imperium Hall može se pohvalitii prelepim modernim enterijerom, fantastičnim pogledom i izuzetnom pozitivnom energijom kojom ovo mesto zrači. Idealan je za organizaciju svih vrsta proslava, a posebnim sjajem zablista u najluđoj noći za doček Nove godine.

 

IMPERIUM HALL DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 

 

Imperium hall doček Nove godine 2022 savršen je izbor za elegantnu i luksuznu novogodišnju proslavu. Kako je svečana sala za proslave potpuno u staklu, bajkovit pogled na reku i ponoćni vatromet, priuštiće Vam trenutke posebnog uživanja. U večernjim satima, odsustvo prirodnog svetla nadomešćuju svećnjaci i lusteri koji izgledaju kao da su pristigli stigli sa nekog carskog dvora. U skladu sa modernim trendovima, sala raspolaže i fenomenalnim led svetlima.

 

Oko prostranog plesnog podijuma raspoređeni su elegantni, okrugli stolovi i stolice, bele boje koji se savršeno uklapaju sa bajkovitom novogodišnjom dekoracijom. Imperium Hall svečana sala pored magičnog osvetljenja, opremljena je i najmodernijim ozvučenjem i odličnim sistemom ventilacije prostora.

 

Pored velike svečane sale, Imperium Hall raspolaže i nešto manjom restoranskom salom, koju kao i svečanu, odlikuje elegantan enterijer, pogled na Dunav, kvalitetno ozvučenje, led svetla i savršena ventilacija. Najlepši novogodišnji detalj detalj restoranske sale je romantični kamin iz kojeg se, pored toplote i pucketanja vatre, možda u novogodišnjoj noći pojavi i Deda Mraz sa poklonima.

 

Doček Nove godine Imperium Hall popularan je i tražen zbog savršene ponude hrane, pića i muzike, kao i zbog vedrog i predusretljivog, iskusnog osoblja. Fenomenalan tim kuvara zadužen je za svečanu novogodišnju večeru i pripremu specijaliteteta čije ukuse ćete dugo pamtiti. Neograničena konzumacija pažljivo odabranih bezalkoholnih i alkoholnih pića garantuje da će se za svačiji ukus naći i više nego ponešto.

 

Pozitivna atmosfera uz mnogo smeha, pesme i igre je zagarantovana. Raznovrstan repertoar i fantastičan izbor izvođača, odlika su koja krasi doček nove godine Imperium Hall. Nezaboravnu noć ispunjenu snažnim ritmom za doček 2020. priredile su zvezde Granda, poznati tandem Jelena Pavlović i Nikola Miletić

 

Doček Nove Godine i za nastupajuću godinu biće ponovo fenomenalan! Na vreme pozovite poznati broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) i dočekajte 2022.na lepom, plavom Dunavu.

Spremili smo za Vas: