Magazin

Ideje za novogodišnje poklone

Ideje za novogodišnje poklone

 

Neka predstojeći praznik bude povod da dragim osobama ukažete pažnju i podsetite ih koliko Vam je stalo do njih. Načini da to pokažete su mnogobrojni. Od sitnica do krupnih stvari. Šta god da odaberete kao novogodišnji poklon nećete pogrešiti jer čar je u tome da pokažete svoju ljubav.
U ovim prazničnim danima ostavite po strain sve sukobe, nesporazume I prisetite se uspomena iz ove I prethodnih godina. Sigurno će za prisećanje biti više lepih stvari ko god da je u pitanju – neko iz porodice, prijatelj, partner. 
Ako ste odlučili da obradujete blisku osobu, pogledajte neke naše ideje za novogodišnji poklon:
 
-fotografije: živimo u dobu kada se svaki trenutak može zabeležiti telefonom ili fotoaparatom. Imate dosta fotografija sa osobom kojoj želite da poklonite nešto? Onda uradite nekoliko omiljenih zajedničkih fotografija. Uzmite stiropor koji biste ukrasili, iglice i poređajte slike po stiroporu kako želite. Ili uzmite deblji konac i štipaljkice u boji. Zakačite slike štipaljkama za konac. Trudite se da nađete što raznovrsnije i veselije boje štipaljki. Ovaj poklon će ulepšati sobu Vaše drage osobe i setiće se zajedničkih trenutaka kad god ugleda Vaš novogodišnji poklon.
-knjiga: odličan poklon, ali pazite pri odabiru. Cilj je da izabranom knjigom poručite nešto, bilo da se to odnosi na prošlost ili na budućnost. Ne budite lenji, istražujte koja bi knjiga bila idealna za dar. Jako bitna stvar: smislite efektnu posvetu. Ili odaberite neki citat. Možete uz ovaj novogodišnji poklon dodati i obeleživač za knjige, neki sa prazničnim dezenom. 
-bilo koji odevni predmet za hladne dane: kapa, šal, rukavice, džemperi. Znate već koja je njegova/njena omiljena boja (ako ne znate, potrudite se i saznajte) ili ona koja mu/joj lepo stoji. 
-možete na običnoj majici odštampati obeležje nečega što ta osoba voli – serije, filma, poznate ličnosti, uz rečenicu iz te serije, filma, pesme. Ovo važi za slučaj kad osoba kojoj to poklanjate izrazito voli nešto od navedenog. Takođe, možete ovo isto uraditi i na većoj šolji. 
-najslađe za kraj: bez obzira na to koliko godina ima Vaša bliska osoba, poklonite mu/joj novogodišnji paketić sa grickalicama, sokićima i naravno slatkišima: čokolade, čokoladice, bombone, perece, smoki, grisine, napolitanke, keksići, čips, sok na slamčicu, plazmu, neko voći itd., i dodajte novogodišnju čestitku. Kada mu/joj date novogodišnji paketić, obradovaće se baš kao što se obraduje malo dete.
Povodom ovog praznika možete napisati pismo posebnoj osobi ili za više njih. Navedite sve ono što nemate hrabrosti da kažete naglas, napišite zbog čega Vam znači. Naćete morati mnogo da smišljate jer u tim situacijama reči dolaze same od sebe. Svi mislimo da bliske osobe u našem okruženju podrazumevaju naša osećanja. Ali, ipak, mnogo je drugačije kada to direktno kažete (u ovom slučaju napišete). Vi pišite, nemojte kucati na kompjuteru pa štampati. Pronađite lepu kovertu, mislite o svakom detalju. Biće oduševljen/a.
I novogodišnji i svi ostali praznici postoje da bismo tih dana oko sebe okupili najmilije. Tada nema mesta lošem raspoloženju, prepirkama, već zabavi, smejanju i šalama.Ne dozvolite da vaše druženje prođe samo uz jelo i piće. Pokažite svoju ljubav!
 

Spremili smo za Vas: