Magazin

Idealan prostor za venčanja restoran Easy na Adi

Idealan prostor za venčanja restoran Easy na Adi


Potreban vam je prostor za venčanja koji se izdvaja od drugih? Idealan prostor za venčanja restoran Easy na Adi učiniće vaš svečani trenutak dodatno lepšim. Sigurno ste maštali o venčanju iz snova u intimnom krugu vaših prijatelja i porodice u romantičnom restoranskom ambijentu, onda je Restoran Easy idealan izbor za vas.


Restoran Easy za vencanja na Adi

 

 

RESTORAN ZA VENCANJA EASY NA ADI


Restoran za vencanja
 Easy na Adi
odličan je izbor kada su u pitanju svadbe u romantičnom ambijentu. Easy restoran sa radom je počeo još 2007. godine i od tada veoma uspešno organizuje venčanja i svadbe iz snova.

Ako se pitate, zašto je restoran Easy idealan za venčanja, reći ćemo vam da se nalazi u prirodi, u mirnom delu Beograda na Adi Ciganliji i ima prelep pogled na reku Savu. Pored toga, tu je romantični ambijent koji odiše elegantnom i modernom dekoracijom kako bi učinio vaše venčanje kao iz snova.

Restoran Easy na Adi poseduje i veliku baštu sa neverovatnim pogledom na kojoj takođe možete organizovati vaše bajkovito venčanje. Kapacitet restorana za svadbe Easy na Adi u svom ambijentu može da ugosti i do 280 osoba u sedećoj banket varijanti.

U njihovom meniju možete pronaći veliki izbor nacionalnih i internacionalnih specijaliteta koje pripremaju vrhunski kuvari, a svakako imate mogućnost izbora menija po vašoj želji.

Što se tiče parkinga, restoran Easy je obezbedio veliki parking za sve vaše goste, tako da neće imati brigu o njihovom prevoznom sredstvu dok traje vaša proslava.


 

RESTORAN EASY LOKACIJA


Restoran Easy
nalazi se na izuzetno mirnoj lokaciji, smešten u prirodi gde je okružen raznim krošnjama i livadama pored reke Save, a to je na Adi Ciganliji, odnosno na adresi Ada Ciganlija BB, Beograd.

 
 

RESTORAN EASY NA ADI SLIKE


restoran easy za vencanja

restoran easy za vencanja
restoran easy na adi za vencanja
 

D.V.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude