Magazin

Hotel Hyatt i novogodisnja noc za pamcenje

Hotel Hyatt i novogodisnja noc za pamcenje

Za glamurozan provod sa stilom, prava kombinacija je hotel Hyatt i novogodišnja noć za pamćenje. Ako želite da uživate u pravoj magiji najboljeg hotela u Beogradu, neka vaš odabir bude hotel Hyatt.

 

Već dugi niz godina ovaj hotel privlači sve prave hedoniste koji uživaju u raskošnom ambijentu i vrhunskoj usluzi kada je novogodišnja noć u pitanju.

 

 

HOTEL HYATT NOVA GODINA

 

 

Hotel Hyatt Nova godina biće prava prilika da uživate na visokom nivou. Poznato je da se za ovaj hotel karte za Novu godinu rasprodaju u rekordnom roku, zbog čega uvek preporučujemo da vaše karte obezbedite na vreme.

 

Kristalna dvorana hotela Hyatt u novogodišnjoj noći ima poseban sjaj što daje lepotu samom dočeku Nove godine i pružiće vam prijatan osećaj tokom cele večeri. Sofisticirani stil i komfor glavne su odlike hotela Hyatt, zato ne oklevajte ukoliko želite najbolji provod u Beogradu.

 

 

 

 

Svake godine kada sledi organizacija Nova godina Beograd , svi željno iščekujemo gde će nastupati najbolji pevači kako bismo odabrali mesto za doček Nove godine.

 

Hotel Hyatt svakako uvek oduševi svojim muzičkim odabirom, a Jelena Karleuša i Saša Matić samo su jedni od najvećih muzičkih zvezda koje su ulepšale Novu godinu u prestižnom hotelu Hyatt.

 

Za potpuni užitak očekuje vas preukusna svečana večera, kao i piće dobrodošlice koje će vas zagrejati za zabavu koja vas očekuje tokom cele večeri.

 

 

Dozvolite sebi pravu dozu glamura i osetite provod u prestoničkom hotelu Hyatt. Uživajte u svakom trenutku i provedite se kako dolikuje.

 

Hotel Hyatt Regency Beograd pobrinuće se da imate poseban užitak i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Spremili smo za Vas: