Magazin

Holivudski doček Nove godine (1)

Holivudski doček Nove godine (1)

Polako se približava taj čudesni dan u godini koji svi isčekujemo, veče glamura, šljokica, a pre svega sajajne zabave i pozitivne energije. Sitno brojimo do Nove godine koju treba dočekati u glamuru i na što spektakularniji način, a imali bolje mesto za vaš doček i ludu novogodišnju zabavu nego u spektakularnom restoranu Inter Hollywood Voždovac? Doživite i osetite u jednoj noći holivudski glamur.

Restoran Inter Hollywood Voždovac je potpuno nov restoran koji će vas zasigurno na prvo viđenje očarati,a nema li lepšeg i boljeg načina za doček Nove 2018.godine nego u potpuno novom restoranu. Ono što vas očekuje u ovom divnom mestu je pre svega prelep ambijent koji očarava na prvi pogled, rasveta holivudskih razmera koja daje potpuno nov i nesvakidašnji izgled ovom restoranu, pravi pravcati holivudski ambijent.

U najluđoj noći zabavljaće vas Hollywood bend koji pravi vrhunsi štimung budući da se na njihovom repertoaru nalaze najpopularnije muzičke numere. U novogodišnjoj večeri čućete pesme Cece, Seke Aleksić, Stoje, Mije Borisavljević, Ace Luksa, Aca Pejovića, Lapsus benda, Tropiko benda, ali i hitove mnogih drugih pevača koji će goste podići na noge i atmosferu zakuvati do maksimuma.

Cena dočeka u restoranu Inter Hollywood Voždovac se kreće od 35 evra i obuhvata neograniče količine pića i hrane.

Dođite da 2018.dočekamo zajedno, okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: