Magazin

Hijaluronski fileri cena

Hijaluronski fileri cena

Nije neophodno da znamo sve o tehnikama i vrstama ili hijaluronski fileri cena da bismo došli do idealnog izgleda i uklonili određene nedostatke. Izbor prave osobe i ordinacije je sasvim dovoljan.

 

Uprkos svemu, ogromna konkurencija, nerealne cene, pojava neakreditovanih lica koja primenjuju tehnike iz oblasti estetske hirurgije i jeftin marketing često nam nalažu da sami istražujemo, pratimo forume i biramo na osnovu različitih iskustava drugih korisnika.

 

Evo nekih stvari koje je neophodno da znamo o ceni filera, vrstama filera i tehnikama.

 

Nisu svi fileri isti, jeftin filer nije dobar filer.


 

 

Na tržištu postoji određeni broj različitih filera. Iako često možemo da čujemo od drugih da su neki fenomenalni, a da druge ne bi nikada koristili istina je da se za različite regije na licu i telu koriste različiti fileri. Dobar estetski hirurg uvek zna koji hijaluronski filer se primenjuje na kojoj regiji.

 

U slučaju da naidjete na nerealno nisku cenu filera, pretpostavite da je moguće da je reč o prevari. Cene filera su obično standardizovane i kreću se od 200-300e po mililitru, zavisno od regije koja se tretira. U slučaju da cene nenormalno iskaču iz ovog opsega dobro proverite o kakvoj ordinaciji je reč i da li ona zadovoljava sve standarde u skladu sa uslugama koje nudi.

 

 

JUVEDERM FILERI CENA

 

 

 

Za koje smo filere čuli?

 

Najpoznatiji fileri na tržištu trenutno su Juvederm fileri čija je cena možda malo veća, i u pitanju je vrhunski kvalitet. Zatim fileri Restylane, a koriste se Teosyal, Belotero, Stylage I drugi..

 

Iako je prisutna tendencija, možda čak I zabluda korisnika da veličaju prednost ili akcentuju mane određenih filera I proizvođača, njihova stvarna efikasnost zavisiće od problema koji se rešava, ali iznad svega od stručnosti osobе koja aplikuje filer na željenu regiju.

 

Mnoge kozmetičke kuće reklamiraju Jalupro filere, ali je neophodno naglasiti da je i ovde reč o zabludi. Jalupro je zapravo rastvor na bazi hijalurona i aminokiseline, a koristi se u postupku biorevitalizacije.

 

Biorevitalizacija je tretman između filera i mezoterapije kojim se postiže svež izled, peglanje sitnijih bora, utiče se na hiperpigmentaciju i proširene pore. Ukratko ovo je tretman kojim se uklanjaju sitne nepravilnosti i poboljšava volumen.

 

Razlike u tipu injektora

 

Dva su načina putem kojih se hijaloronski fileri mogu aplikovati, i to putem:
 

1.oštre, klasične hipodermijske igle

2.kanile (tupe igle)

 

Kanila je savremena metoda, manje invazivna i omiljena medju pripadnicama lepšeg pola. Klasična vrsta igle prisutna je i danas u neinvazivnoj estetskoj hirurgiji, a jedan od osnovnih razloga leži u efikasnosti i rezlutatima koje se postuži njenom primenom.

 

 

Potrebno je naglasiti da samo iskusan lekar, praktičar može da odluči koju vrstu injektora će koristiti prilikom tretiranja određene regije. Ipak prednosti kanile, naspram klasične igle su višestruke i nije loše upoznati se sa njima:

 

• Minimalan rizik povrede tkiva

• Minimalan rizik za nastanak modrica

• Idealna za veće površine lica

• Dužina I fleksibilnost kanile

• Pogodno za osobe kod kojih je prisutan strah od igleć

 

Primena hipodermijske igle podrazumeva postojanje rizikapovrede tkiva I izbijanje modrica. Iako se modrice brzo povlače, a rizik se svodi na minimum kada ste u rukama stručnog I iskusnog lica, sa primenom kanile on praktično ne postoji. Zbog svog tupog vrha kanila je gotovo u potpunosti bezbedna.

 

Osim što uzrokuje minimalne traume ispod kože, prirodno je I da njena upotreba smanjuje rizik ozbiljnijih komplikacija. Kanila neće povrediti krvne sudove I zato je daleko sigurnije koristiti je u rizičnim područjima poput oka.

 

Pored ovoga kanila je I fleksibilnija. Zbog svojih osnovnih karakteristika, tupog vrha I dužine omogućava glatko I kontinuirano unošenje filera.

 

 

Još jedna prednost tretmana kanilom jeste broj uboda koji je značajno manji u odnosu na standardnu iglu, što u krajnjem slučaju rezultira manjim stepenom bola I predstavlja idealnu opciju za sve one koji su razvili strah od igle.

 

Iako se među ljubiteljima hijaluronskih filera može otkriti naklonost prema određenoj vrsti injektora, a češće kanile važno je naglasiti da I jedna I druga metoda imaju svoje prednosti. Prednost klasične igle leži u preciznosti I tačnosti. Zato je upotreba iste neprikosnovena kada se tretiraju linije poput pušačkih bora oko usana ili manje regije koje iziskuju veliku preciznost.

 

Da li primena igle ili kanile diktira cenu tretmana?

 

Cena tretmana zavisi isključivo od regije koja se tretira, a prvenstveno od količine i vrste dermalnog filerakoji se koristi. U ordinaciji The Beuaty Clinic podjednako su zastupljene obe vrste injektora. Odluku o tome koji injektor će se koristiti donosimo u skladu sa problematikom koja se rešava,ali i u skladu sa afinitetima i potrebama klijenata.

 

Prioritet nije samo zadovoljan klijent, već srećan klijent koji se svakom tretmanu raduje i obožava svoj odraz u ogledalu.

Spremili smo za Vas: