Magazin

GRADSKA KAFANA SAVAMALA

GRADSKA KAFANA SAVAMALA
NAJLUĐI DOČEK VAM SPREMA SAVAMALA
 
Provedite najluđu no u prepoznaljivoj beogradskoj četvrti. Provedite noć uživajući u duši Beograda. Provedite novogodišnju noć baš onako kako želite da vam Nova godina bude cela.
U lepo i prazničnom raspoloženju, na dobrom mestu i sa ljudima kojima volite. Nije tačno da nije bitno gde će te proslaviti to nezaboravno veče. I nije tačno da je to samo noć kao i svaka druga. Možda jeste, ako nemate ništa u životu što biste promenili, i zadovoljni ste svime. Ali, postoji li iko ko zaista može time i da se pohvali. Nova godina, tačnije novogodišnja noć je tu da u njoj donesemo velike odluke. Ona je tu da u nju zakoračimo sa velikim elanom i raspoloženjem. A koje je bolje mesto za naći dobro raspoloženje nego gradska kafana Savamala.
Savamala priprema poseban program za doček Nove godine, i kao i uvek, i  u novogodišnjoj noći, ona će se pobrinuti da njeni gosti budu srećni i zadovoljni.
Savamala je za cenu od 27 evra po osobi, obezbedila oval hrane za svaki sto. Savamala je u ponudu takođe uključila i neograničenu konzumaciju sledećih  alkoholnih i bezalkoholnih pića:
- Pivo točeno 0.33 i 0.5
- Vino belo, crno, rose
- Rakija šljiva, kajsija, dunja, medovača
- Italijanski vermut bianco
- London dry Gin
- Domaća Vodka
- Pelinkovac
- Next sokovi
- Coca cola, fanta, biter lemon...
- Knjaz miloš 
 
Savamala je oduvek znala kako treba domaćin da se brine o svojim gostima. To se vidi i iz ponude koju je pripremila.
Savamala se posebno pobrinula i za muziku. Znamo da je u najluđoj noći, najvažnija dobra muzika. Hrana i piće dopunjuju atmosferu i doprinose sreći i radosti, ali muzika je ta koja raspoloženje stvara.
Savamala to zna, pa je u novogodišnjoj noći za podizanje atmosfere zadužila bend Boemske noći.
Savamala je dobro promislila pri izboru muzike. Savamala iejdnog svog gosta nije ostavila uskraćenog za njegovu omiljenu pesmu, pa neće ni u ovoj novogodišnjoj noći. Bend Boemske noći vam garantuje nezaboravan provod uz hitove zabavne i narodne muzike, garantuje vam provod uz pop mziku, uz stra i nove kafanske hitove.
Srećnu Novu godinu želi vam vaša kafana Savamala!  
 
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory