Magazin

Gde za doček 2021 u Srbiji

Gde za doček 2021 u Srbiji

Srbija ima mnogo toga da pokaže tokom cele godine, a posebno kada je u pitanju Nova godina. Pitate se gde za doček 2021 godine u Srbiji, u daljem tekstu navešćemo vam nekoliko sjajnih predloga za novogodišnji doček u Srbiji.

 

DOCEK NOVE GODINE U SRBIJI


Tokom novogodišnjih praznika neki od lokala širom gradova organizuje doček Nove godine u Srbiji, tako da ukoliko poželite da Novu godinu dočekate u neko drugom gradu, a da to nije vaše rodno mesto. Sjajne novogodišnje žurke organizuju se na Kopaoniku, Novom sadu, Beogradu, Nišu i u mnogim drugim mestima. Pored dočeka u kafanama i restoranima, tu su i Nove godine u banji, hotelima kao i u drugim objektima, ali i na trgovima.


nova godina beograd
 

DOCEK NOVE GODINE BEOGRAD


Doček Nove godine Beograd je kod većine prva asocijacija kada pomisle na sjajan provod i lude žurke. U novogodišnjoj atmosferi širom Beograda u mnogim lokalima poput klubova, restorana, kafana, splavova ali i svečanih sala i klubova. Svaki lokal u novogodišnjoj noći dobije neverovatnu atmosferu, naravno uz sjajne izvođače. Neki od lokala koji su organizovali doček Nove godine su klub Baraka, Zlatnik Hall, kafana Ona moja i mnogi drugi.


nova godina novi sad


 

DOČEK NOVE GODINE NOVI SAD


Kada je u pitanju doček Nove godine Novi Sad kao drugi najveći grad u Srbiji, takođe pruža neverovatnu atmosferu i sjajan provod u novogodišnjoj noći. U Novom Sadu možete pronaći razne klubove i splavove koji organizuju sjajne dočeke Nove godine. Neki od lokala koji organizuju doček su splav Dva Galeba, Central klub, klub Magacin i mnogi drugi.


nova godina kopaonik 

NOVA GODINA KOPAONIK


Nova godina Kopaonik kao najveće skijalište u Srbiji u svom okruženju ima prelepe hotele, razne klubove i pabove koji organizuju novogodišnji doček. Pored klubova i hotela, tu su i znamenitosti koje možete pročitati na ovom linku, i odlučiti se na koji način dočekati Novu godinu na Kopaoniku.

 

Srbija je takođe bogata raznim lekovitim banjama i spa centrima, te se organizuje i sjajan Nova godina u banji, tekst možete pročitati na ovom linku.

 

D.V.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner