Magazin

Gabrijela Pejčev i Dejan Marić za doček Nove 2020. godine u hotelu Nota

Gabrijela Pejčev i Dejan Marić  za doček Nove 2020. godine u hotelu Nota

Da li ste zainteresovani za provod uz Dejana Matića i Gabrijelu Pejčev? Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu hotel Nota se odlučio za Gabrijelu Pejčev i Dejana Matića.

Gabrijela Pejčev
 
Gabrijela Pejčev je bugarsko-srpska pevačica. Rođena je 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu, a u istom gradu je i odrasla. U Bugarskoj, u Sofiji, studirala je bugarski jezik i književnost. Privukla je pažnju učešćem u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde.
 
Pre četiri godine, u decembru 2015. godine objavila je i svoju prvu pesmu radnog naziva "Ne dam nikom da me zeza". Iste godine je učestvovala u rijaliti šou programu Farma 6, gde je osvojila peto mesto. U februaru 2017. godine objavila je i svoju drugu pesmu "Nisam udata".
 
Pejčeva je dobila i angažman u filmu Južni vetar. Otvorila ga je izvodeći pesmu "Luda po tebe" bugarske pevačice Kamelije. Sa Acom Živanovićem je ove godine objavila duetsku pesmu "Ja te još uvek volim".

Dejan Matić
 
Dejan Matić rođen je  u Bihaću 1978. godine, a poreklom je iz Drvara. Znamo ga i kao brata isto tako popularnog pevača Saše Matića. Sa roditeljima i bratom preselio se u Beograd, a potom upisao i muzičku školu u Zemunu. Završio je nižu i srednju muzičku školu.
 
Oženjen je i živi na relaciji između Beča i Beograda.
 
Najveći hitovi u njegovoj karijeri su: Niko i neko, Dozvola za ljubav, Željo moja, Ona je moja, Sledeća, Tople noći vreli dani, Zaigraj, Pola pola, Grešnica i vila, Oželjen sam, Lutka, Nije to bilo to, Oko nas, Ostani, Ta lepa žena neverna, Burma

Hotel Nota 

Hotel Nota, gde će pevati ovaj dvojac, zapravo je garni hotel, koji se nalazi u ulici Grčića Milenka 8 u Beogradu, u mirnom delu Vračara. Podignut je na mestu nekadašnje fabrike muzičkih instrumenata.
 
Ako dolazite u Beograd kao gost, Nota je idealno locirana kao polazna tačka za razgledanje grada. Odlično je mesto i za odmor, uzevši u obzir blizinu zelenih oaza i gradskih odmarališta.
 
Gostima hotela su na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba i četiri apartmana sa po dve odvojene sobe (dnevnom i spavaćom sobom), ukoliko žele ovde da odsednu. Svim gostima je besplatno dostupna Wi-Fi konekcija, kao i parking mesto, koje je pod video nadzorom.
 
U sklopu hotela nalazi se i restoran gde možete da uživate u gastronomskim čarolijama. Takođe, u ponudu je uvršćena i bogatua selekcija kako domaćih, tako i internacionalnih pića.
 
Restoran raspolaže sa 300 mesta za sedenje i dodatnih 150 u bašti, kao i igralištem za decu. Kada je Nova godina hotel Nota upravo ovde organizuje dobar provod. Verujemo da će tako će biti i ovaj put!
 
 
Kako da rezervišete doček Nove 2020. godine u hotelu Nota?
 
Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Nota je pripremio sledeće cene, po zonama: zlatna zona košta 100 evra, srebrna zona košta 90 evra i bronzana zona košta 80 evra. Cena uključuje elegantno mesto za stolom, novogodišnju večeru i neograničeno piće.
 
Kada je meni u pitanju, radi se o bogatom predjelu, potom selekciji sireva, a za glavno jelo vas čekaju punjena piletina sa sirom, svinjska rebra sa začinjenim krompirom, svinjska rebra sa začinjenim krompirom, dimljena butkica sa podvarkom, juneći uštipci i ćevapi. U ponudi su i salate, a na kraju se služe i slatki deserti - tulumbe, pite, torte i tako dalje.
 
Ovu ponudu možete da rezervišete ukoliko pozovite ili pišite na 062/262 212 (Viber, WhatsApp.
 
Za druge ponude predlažemo da pročitate naš tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?
 
Želimo vam lep i nezaboravan provod!
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude