Magazin

Fotograf za svadbe

Fotograf za svadbe

Izabrali ste burme, sastavili spisak gostiju, odredili repertoar pesama koje će izvoditi vaš omiljeni bend, kao i meni u izabranom restoranu, dekoraciju i sve propratne najsitnije detalje, lepše polovine su sašile venčanicu iz snova, odabrale cipelice, bidermajer, zakazale šminku, frizuru, a jače polovine pronašle idealno odelo, kravatu, cipele i baš sve je spremno za taj dan - najlepši na početku vaših zajedničkih života.

Medjutim, dogadjaj ne bi bio potpun bez fotografa koji će uhvatiti sve te lepe trenutke i vas u najlepšem izdanju ikad, on će preneti na fotografiju i video zapis sve što se bude odvijalo tog dana.

Svaki vaš osmeh i poljubac, pogled i emocija biće zabeleženi na slici, koja vam ostaje do kraja života, kao jedna od najdražih uspomena na taj dan.

U prvi mah se to može učiniti kao nevažna stavka, ali zapravo je jedna od najbitnijih, možda ne toliko za taj konkretan dan, koliko za svaki naredni kada poželite da se prisetite svih tih doživljaja.

Odabir fotografa nije nešto što možete usput odraditi, potrebno je posvetiti pažnju tome isto koliko i odabiru odevne kombinacije, jer kao što jedna venčanica na dve devojke neće stajati isto, tako ni dva različita fotografa neće isti kadar uslikati na identičan način. Kako biste bili sigurni da će fotograf ispuniti baš ono što vi zamišljate, neophodno je da pogledate njegove prethodne radove, poput slika sa venčanja drugih parova, jer samo tako ćete biti upućeni u njegov rad i u to s kim ćete saradjivati i kakva očekivanja možete da imate.

Iskusni tim profesionalnog fotografa za vas će napraviti slike na najlepšim lokacijama u gradu, tome će prethoditi slikanje vaših priprema za taj dogadjaj, potom kadrovi opštinskog ili crkvenog venčanje, vaše sudbonosno DA, a potom i veselje u restoranu za kraj, koje može biti u isto vreme i početak, jer to je trenutak kad zapravo i kreće slavlje koje ste toliko dugo iščekivali, priželjkivali i planirali.

Fotograf će ispratiti celokupan dogadjaj kako biste, kada to poželite, mogli da se prisetite baš svakog delića tog dana, a najbitnije od svega je što će oni biti prisutni u svakom trenutku, a u isto vreme biće i neprimetni, tako da baš nikome neće biti na smetnji.

Kada napravite izbor potrebno je samo da se prepustite rukama profesionalca i da uživate u ulozi modela i svim tim slikama koje će biti baš poput onih sa naslovnih strana časopisa. Neka to bude vaših „pet minuta“ pod svetlima blica.

Najbolja potvrda i dokaz kvaliteta i umeća bilo kog tima fotografa su brojni zadovoljni mladenci koji su ukazali svoje poverenje. Najbitnije od svega je da nijedan tim to poverenje neće prokockati i ne samo to, potrudiće se da pomeri sve granice očekivanja.

Osmesi na zadovoljnim licima mnogobrojnih parova dok su sabirali utiske gledajući fotografije, zabljesnuli su nas svaki put, jače od bilo kog blica i jasan su pokazatelj da je sve što smo radili prošlo i bolje od onog što je bilo ko zamišljao.

Kažu da slika govori više od hiljadu reči, neka vaša bude zamena za njih milion.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory