Magazin

Fenomenalan docek Nove godine u Departman baru

Fenomenalan docek Nove godine u Departman baru

Očekuje vas fenomenalan docek Nove godine u Departman baru koji će biti jedan od najekskluzivnijih proslava u Beogradu. Ako želite novogodišnje veče sa stilom i u prijatnoj atmosferi, budite uvereni da je Departman bar pravo mesto za vas i vaše prijatelje.

 

DEPARTMAN BAR DOCEK NOVE GODINE

 
 

 

Departman bar doček Nove godine predstavlja pravo novogodišnje veče u samom centru grada koje će i ovog puta iznenaditi sve prisutne odličnom atmosferom. To nije sve što možete očekivati od luksuznog Departman bara, već i vrhunsku ponudu kojoj retko ko može odoleti.

 

Nova godina Beograd i ovog puta predstavlja sa zadovoljstvom doček Nove godine u Departmanu koji će i ovog puta biti sve, samo ne obično novogodišnje veče. Dobro raspoloženje svih prisutnih biće glavni razlog dobrog provoda i nezaboravnih trenutaka kojih ćete se rado sećati.

 

Departman bar jedan je od najpopularnijih barova u Beogradu koji je vrlo poznat po odličnom provodu i sjajnoj muzici koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada je u pitanju Nova godina, tada je atmosfera potpuno drugačija i uzbudljivija, ali ono što je zajedničko regularnim izlascima i dočeku, jeste uvek magična pozitivna energija.

 

 

Uživaćete u bogatom meniju kada je hrana u pitanju, kao i u još bogatijoj ponudi domaćih i stranih pića gde će biti za svakoga po nešto. Očekuje vas vrhunska usluga koja će vam biti na raspolaganju u svakom trenutku.

 

Što se muzike tiče, predhodnog puta su to bili Biljana Milovanović i Đorđe Rakić koji su i te kako poznati po dinamičnim nastupima, a nema sumnje da će tako biti i ove godine. Odličan muzički repertoar i atraktivni pevači očekuju vas u Departman baru, zato ne propustite doček Nove godine koji će se danima prepričavati.

 

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner


Popularne ponude