Magazin

Event centar Satelit pravo mesto za doček Nove

Event centar Satelit pravo mesto za doček Nove

 

Sa prvim pahuljama snega koje su nam pre nekoliko dana stigle pojačava se novogodišnja euforija. Okićen grad, svuda su svetiljke upaljene, novogodišnji vašari polako počinju da rade, a jeste li vi odlučili gde ćete dočekati Novu godinu. Ukoliko niste, mi imamo predlog za vas. Dočekajte Novu godinu u event centru Satelit jer su razlozi za to mnogobrojni.

 

U renoviranom ambijentu u samom srcu Košutnjaka očekuje vas fenomenalandoček Nove 2018. godine u prelepom prostoru event centra Satelit. Pored toga što će vas oduševiti ambijent koji je potpuno drugačiji u odnosu na prethodnu sezonu jako je bitno napomenuti da event centar Satelit poseduje 250 sedećih mesta, te možete okupiti brojnu ekipu. Doček Nove godine, čitav doživljaj i euforiju u novogodišnjoj noći potkrepiće i prelepa atmosfera u ovom novom nesvakidašnjem ambijentu.

 

· Cene za doček Nove godine u event centru Satelit su jako povoljne i kreću se od 29 do 45 evra u zavisnosti za koje mesto se odlučite. Ukoliko se vi i vaša ekipa odlučite da Novu godinu dočekate đuskajući za barskim stolom za to je neophodno izdvojiti 29 evra, za separe 35 evra, dok je za restoransko sedenje neophodno izdvojiti 45 evra. U ovu jako povoljnu cenu uključena je neograničena konzumacija pića i hrana koja će biti služena na švedskom stolu.

 

· Goste će u novogodišnjoj noći zabavljati Noć i dan bend. Ovaj bend je poznat po tome što ima jako širok repertoar, te smo sigurni da će muzika u novogodišnjoj noći zadovoljiti svačiji ukus te će svi đuskati i veseliti se.

 

· Osoblje event centra Satelit je jako ljubazno i biće vam na usluzi čitave večeri, od 22h, pa sve do 04h nakon ponoći.

 

· Bitno je da znate da u okviru event centra Satelit postoji prostor gde možete ostaviti svoju garderobu, kapute ili jakne te ne morate brinuti za njih u toku čitave noći, već se jednostavno možete prepustiti uživanju uz fenomenalnu muziku.

 

· Event centar poseduje svoj parking i profesionalno obezbeđenje tako da ne morate brinuti za svog ljubimca.

Ove činjenjice su više nego dovoljne da vas uvere da je doček Nove godine u restoranu Satelit prava stvar. Ne čekajte, rezervišite svoja mesta na vreme.

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević