Magazin

Ekskluzivna Nova godina u klubu Gotik

Ekskluzivna Nova godina u klubu Gotik

Beton hala je kultno mesto koje je nastalo krajem tridesetih godina na desnoj obali Save, kao Carinski magacinski prostor. Danas je ona puna prelepih lokala, koji su svetla tačka gastronomije Beograda, noćnog života ali i turistička atrakcija čija popularnost raste iz dana u dan. Ovde se nalazi i klub Gotik.

 

Beton hala gleda na Novi Beograd, ali i na ušće reka Save i Dunava. Smeštena je odmah ispod Kalemegdana, u strogom centru grada Beograda a zvanična adresa je na broju 2-4 u ulici Karađorđeva.

 

Zahvalnost za ovu halu dugujemo Aleksandru Rodiću, koji je imao viziju o novom kultnom mestu Beograda. Zahvaljujući tome dobio je svoju prvu nagradu Grand Prix na Bijenalu arhitekture u Beogradu.

 

Klub Gotik

 

Klub Gotik je spektakularno mesto, koje se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija za noćni život u Beogradu, Karađorđevoj ulici 2-4, pored beogradske luke i ispod tvrđave Kalemegdan, u delu grada poznatom kao Beton hala.

 

Odišući ekskluzivnošću, elegancijom i izvrsnošću, ovaj vrhunski VIP klub predviđa novo, luksuzno klupsko iskustvo. Gotik je jedno od najlepših novih mesta u Beogradu koje otvara svoja vrata u petak, subotu i nedelju uveče od ponoći do 5 ujutru.

 

Klub je otvoren za goste starije od 18 godina, a kapaciteta je 300 osoba. Slušaju se zabavna i narodna muzika.

 

 

Ovde nastupaju Tanja Savić, Maja Berović, Marina Visković, Seka Aleksić, Slađa Allegro, Aca Živanović, Dara Bubamara, Aca Lukas, Dejan Matić, Šako Poumenta, Mia Borisavljevići mnogi drugi.

 

Rezervacije su neophodne, a možete odabrati bar, sto ili VIP mesta. U klubu Gotik možete naći velik izbor najkvalitetnijih pića.

 

Ovde se organizuje i docek.

 

Klub Gotik Nova godina

 

Kada je u pitanju klub Gotik Nova godina je zaista ekskluzivna, što potvrđuju imena popularnih izvođača, kao što je Maja Berović.

 

Cena ulaznice je 30 evra, a rezervacije stolova se posebno plaćaju. U ponudi su standardne cene pića, uz mogućnost povećanja do 10%.

 

Foto: Facebook / gotik.nightclub

A.K.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL