Magazin

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Košuta

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Košuta

Očekuje vas ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Košuta koji će i ovog puta biti sve, samo ne obično novogodišnje veče. Dočekajte ponoć u najlepšem ambijentu u samom srcu Košutnjaka i proslavite ulazak u godinu koja sledi sa stilom.

 

Sigurno ste čuli za dobro poznati restoran Košuta sa dugom tradicijom i najlepšim trenucima po čemu je svaka proslava ostala dobro upamćena. Ova godina je idealna prilika da osetite čari najpopularnijeg restorana koji če vam obezbediti nezaboravan doček Nove godine.

 

RESTORAN KOSUTA DOCEK NOVE GODINE

 

 

Restoran Kosuta doček Nove godine priušite vam nezaboravan provod koji će se danima prepričavati. U luskuznom ambijentu koji mami sve ljubitelje kvalitetnog provoda, i ove godine vas očekuju različita iznenađenja u kojima ćete posebno uživati.

 

Poznato je da restoran Košuta za doček Nove godine uvek iznenadi svoje goste odličnim muzičkim odabirom, sigurni smo da će tako biti i ove godine. Očekuje vas veliko ime sa domaće muzičke scene koje će vam priuštiti pravo dinamično i nezaboravno veče.

 

Iz godine u godinu za restoran Košuta u novogodišnjoj noći uvek se tražila karta više i sigurni smo da će isto tako biti i ovog puta. Besprekorna organizacija, preukusna večera i najlepša domaća i strana pića doprineli su da restoran Košuta bude pravi odabir za doček Nove godine.

 

Obezbedite sebi kartu za doček Nove godine u restoranu Košuta pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner