Magazin

Ekskluzivan doček Nove godine na splavu ,,Jimmy’s”

Ekskluzivan doček Nove godine na splavu ,,Jimmy’s”
Da li ste spremni za doček Nove godine na jednom od najtraženijih splavova u Srbiji? Jeste li spremni za mesto koje svake nedelje eksplodira jer najpoznatiji pevači gostuju u njemu? Ovaj splav predstavlja pravo osveženje u gradu jer nas njegova tradicija uči da čim dođes na taj splav neverovatna energija se pojavi u tebi. Možete zamisliti onda šta su vam pripremili u noći Nove godine.
 
 
Zašto da izaberete to mesto? Pa lokacija je savršena, nalazi se na Dunavskom keju. Šalim se. Ali to je jedna od prednosti. Postoji i parking, pa možete da ostavite auto u blizini u slučaju da ne budete imali energije posle provoda. Sad stvarno, zašto?
 
Većina ljudi u ovom gradu je mlado stanovništvo, natalitet je bio visok ranije, primećuje se. Samim tim, ja se ovim tekstom obraćam mladim ljudima jer oni znaju kako živeti burno.
 
Splav Jimmy’s predstavlja letnju izvedbu jednog od najpopularnijih klubova u Beogradu-Hill. Ekipa kluba se ovog leta potrudila da vam zabava bude u tom duhu. Sada vam organizuje novogodišnje veče koje će vas uveriti u kvalitet ovog splava, da ćete poželeti da živite na njemu.
Splav Jimmy’s ima dva nivoa. Donji nivo splava je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem a rezervisan je za klubsku varijantu, i radi pet dana u nedelji. Četvrtak je rezervisan za velika gostovanja poznatih pevača. Gornji deo splava je varijanta velikog kafea na vodi koji je tu da vam pruži odmor uz kafu ili ručak. Plan splava je na zadovoljavajućem nivou.
 
Jimmy’s vas neće izneveriti svojim repertoarom ni u ovakvoj prilici. Muzika koja će vam upotpuniti veče je House, muzika 90-ih i naravno, domaća muzika. Bez domaće muzike nije moguće na pravi način dočekati našu nadamo se, bolju u svakom domenu, 2016. Novu godinu.
 
Dj Suport je zadužen za najbolju house-muziku. Dr Iggy će vam prezentovati svoju kombinaciju pesama 90-ih. I naravno, muzika kojom ćete dočekati Novu godinu, ukoliko se odlučite za ovaj splava-domaća raznovrsna muzika. Cena ovog provoda vam uključuje i pića alkoholnog i bezalkoholnog pića, preko 26 vrsta. Za razliku od ostalih kafana i restoranu imate na raspolaganju osim standardnih pića poput rakije, votke, vina, i koktele. Vaši najomiljeniji Sex on the beach i Blue lagune-idealno piće za mlade dame. Kao meze imaće raznovrsni kanapei. Upravo po ovome se razliku kafane i klubovi, splavovi. Nema previše hrane jer su pića na prvom mestu.
 
Starija bulumenta verovatno neće izabrati ovakva mesta za doček Nove godine. Vole malo elegantniju varijantu. Mladi koji su puni energije, puni snage pašće pred ovakvom ponudom, pogotovu zato što je ovaj splav na glasu, dosta je posećen-famozan je. Znam po sebi-sa 15 godina sam išla uglavnom u diskoteku jer je tzv.ludnica odgovarala našem mladom temperamentu. Kako je prolazilo vreme, sve manje su me zanimala takva mesta, izbegavala sam ih. Počelo je da me privlači kafansko veselje, muzika koja ulazi u dušu. Sad imam 20 godina i mogu da se poverim vama i kažem da mi to vreme mnogo nedostaje. 
Ne morate biti mladi da biste se uklopili u društvo koje će ovde dominirati u novogodišnjoj noći. Potrebno je samo da se osećate mladim.
 
Kristina Nedeljković
 
 
 

Spremili smo za Vas: