Magazin

Dragana Verešan i Nenad Nikolić za doček Nove 2020. godine u kafani Druga kuća

Dragana Verešan i Nenad Nikolić za doček Nove 2020. godine u kafani Druga kuća

Ukoliko ste zainteresovani za beogradski, kafanski noćni provod 31. decembra, onda bi trebalo da se zaputite u kafanu Druga kuća. Ovde ćete osetiti domaćinsku atmosferu, imati opuštenu noć  uživati uz najbolju narodnjačku svirku. 

Ovo nije jedino mesto koje priprema dobar provod 31. decembra, a ako vas više zanima, onda pročitajte tekst:  Gde nastupaju pevači za doček Nove 2020 godine?

Ukoliko se ipak odlučite za kafanu Drga kuća, u nastavku su detalji o ponudi, kao i načinu da rezervišete svoja mesta, odnosno karte. Požurite, vremena je zaista baš malo, jer - leti!

 

Kafana Druga kuća

 

 
Kafana Druga kuća nalazi se u Nušićevoj ulici broj 27, preciznije rečeno, prkeo puta zgrade Politike. Pomenuta ulica proteže se od Terazija do Dečanske ulice. Ovo je odlična lokacija za turiste, kojima je važno da su uvek u centru dešavanja. Odabir će im biti pravi, jer je ovo jedna od najpopularnijih kafana u glavnom gradu Srbije.
 
Njen prostor je oličenje prave kafane. Čuvena je po odličnim svirkama i uvek veselim gostima, a preovladavaju oni mlađih godina.Svirke se organizuju tokom četiri dana - četvrtak, petak, subotu i nedelju. Kafana može da se pohvali i odličnim ozvučenjem, koje svakako doprinosi dobrom provodu.
 
Kada je Nova godina kafana Druga kuća zahteva dress code casual ili elegantan. Naravno, za novogodišnju noć se očekuje da će svi pripremiti svoje posebno izdanje. To se posebno odnosi na devojke, koje će se posvetiti odeći, ali i šminki i frizuri.
 
Mnogi koji su bili u ovoj kafani kažu da se u nju možete zaljubiti na prvi pogled, jer njen ambijent odgovara svima, a posetioci su raspoloženi i prijatni. Kapaciteta je 300 gostiju, ali nećete osećati da ste u gužvi, jer je prostor odličan. Tačnije, čine ga tri prostorije, u kojima preovladavaju drvo i kamen. Naravno, neizostavni su karirani stolnjaci kao detalj u svakoj kafani.
 
 
Dragana Verešan i Nenad Nikolić
 
 
 
U kafani Druga kuća tokom novogodišnje večeri nastupiće pevačica Dragana Verešan i pevač Nenad Nikolić. Oni i inače nastupaju u ovoj kafani, pa je sigurno da je provod zagarantovan i proveren, jer su navikli na ovu atmosferu, a i publika na njih. Dakle, biće kao da ste u drugoj kući!

 

Sigurno je da ćete ovom prilikom čuti mnogo dobre muzike, pre svega narodnih i pop ritmova. Osim novijih hitova, biće u i oni koji traju već decenijama i uz koje se uvek dobro provodimo, radujemo se, ali i patimo. Onih pravih kafanskih! Sve u skladu sa kafanskim životom i parolom "Kafana je moja sudbina"!
 
 

Kako da rezervišete doček 2020. u kafani Druga kuća?

 

Kada je u pitanju doček Nove 2020 godine kafana Druga kuća ima vrlo primamljivu ponudu od 30 evra. Cena podrazumeva neograničenu konzumaciju pića, a dodatno se plaća 5 evra po sedećem mestu. Ovo je jedna od najpovoljnijih ponuda na koje ćete naići.

Ukoliko želite da rezervišete ovaj provod, potrebno je da pišete ili pozovete na broj telefona 062/262 212 (Viber ili WhatsApp)
 
Ukoliko dolazite automobilom, važno je da znate i da ova kafana nema svoj parking, pa na vreme mislite gde ćete se parkirati, ili jednostavno odaberite drugi način prevoza - dođite taksijem, autobusom, tramvajem, trolom.
 
Želimo vam nezaboravan provod!
 
 
Foto: Pixabay / pixel2013
 
 

Spremili smo za Vas: