Magazin

Dočekajte Novu godinu uz restoran Zlatnik Hall

Dočekajte Novu godinu  uz restoran Zlatnik Hall

 

 
Gde za Novu godinu? Ako još niste odlučili, evo vašeg odgovora u poslednji čas! Etno sala restoran Zlatnik Hall! Na ovom mestu sprema se najbolji doček Nove godine koji ste mogli da zamislite. 
Adresa je Bulevar Vojvode Mišića 14, Hala 4 beogradskog Sajma. Zlatnik Hall je poznato mesto za sve ljubitelje noćnog života, za sve ljubitelje Beograda. Ne dozvolite da vam bude svejedno gde će te dočekati Novu godinu. To nikada ne sme biti svejdno. Važno je kako ispratimo staru godinu i važno je da u Novu godinu uvek uđemo nasmejani i veseli ne bi li nam ona cela bila takva. Zlatnik Hall je mesto gde ne  možete biti tužni.
Dođite tužni. Dođite neraspoloženi. Zlatnik Hall vam neće dozvoliti da ostanete takvi. Zlatnik Hall je jedno od onih mesta gde smeh i raspoloženje prosto lebde u vazduhu. I vi tu ne možete ništa. Zar ne želite da na takvom mestu provedete najluđu noć u godini?
Restoran Zlatnik Hall je za vas pripremio posebnu ponudu za doček Nove godine.
Ukoliko odlučite da Zlatnik Hall bude vaš domaćin u najluđoj noći, cena vaše karte iznosiće od 30 do 40 evra, a tu cenu biće uračunata neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića.
Takođe, Zlatnik Hall vam priprema i bogato novogodišnje meze. Već sada vam zvuči neodoljivo i vrlo primamljivo. To je i opravdano. Zlatnik Hall je pravo mesto za vas ukoliko volite da se opustite uz dobru muziku, dobru hranu i dobro piće.
 
Pogledajte video ovde
 
Etno sala restorana Zlatnik Hall je uređena u etno stilu, sa prelepim nameštajem koje odiše dobrim raspoloženjem. Ljubazno osoblje koje će vam mamii osmeh na lica, služiće vas cele noći. Ne propustite priliku, posetite restoran Zlatnik Hall. Očekujemo vas!
Restoran Zlatnik Hall se naravno, pobrinuo i za potpun muzički ugođaj.
U najluđoj noći u etno Sali restorana Zlatnik Hall zabavljaće vas Live bend.
Svojim muzičkim umećem i izvođenjem najnovijih ali i onih malo starijih hitova, izmamiće osmehe na vaša lica i podići vas na noge!  
 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner