Magazin

Dočekajte Novu godinu u romantičnoj Veneciji

Dočekajte Novu godinu u romantičnoj Veneciji

Dočekajte Novu godinu u Veneciji i iskoristite novogodišnja i božićna sniženja za kupovinu poklona sebi i dragim osobama  u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Venecije.

Ukoliko sanjate o romantičnim vožnjama gondolama jednog od najlepših gradova na svetu ovo je prva ponuda za Vas. Ako ste nepopravljivi romantik Venecija je pravo mesto u kome treba da dočekate Novu 2015.godinu. Ako Vam je finansijska situacija bila glavni faktor zbog koga je Vaš odlazak u ovaj prelepi grad odlagan imamo divnu vest za Vas.  Za samo 149eura nudimo Vam obilazak divnog grada na vodi u vreme novogodišnjih praznika.
 
U okviru ove cene obuhaćeno je 6dana putovanja, od čega ćete provesti 4 dana u Veneciji I uživati u lepotama ovog grada. Pored Venecije u cenu aranžmana obuhvaćen je I obilazak Vićence, luke Punta Sabioni do koje ćete doći brodom. Bićete u mogućnosti da vidite grad ljubavi, Veronu,I Padovu,  
U ovom predivnom gradu možete videti mnoge znamenitosti koje ćete obići .Videćete most Uzdaha, Duždevu palatu, stubove zaštitnike grada, crkvu Santa Maria della Salute, Trg Svetog Marka, crkvu Svetog Marka, toranj Kampanile, most Rialto i mnoge druga lepa mesta.
 
Ukoliko ste zainteresovani za šoping  Venecija je pravo mesto Najpoznatija shopping ulica još od davnina je Mercerie (venecijanski Marzarie). Zapravo se radi o više ulica, koje povezuju Trg sv. Marka i Ponte di Rialto, a imaju zajednički prefiks - Mercerie. Ondje se nalaze brojne prodavaonice srednjeg cjenovnog ranga, no ima i onih skupljih, npr. Cartier, Gucci, Trussardi, Max Mara itd.
Brojne prodavaonice nalaze se i u ulicama koje okružuju Trg sv. Marka, pogotovo sa zapadne strane premaCalle Vallaresso, tako da biste i ondje mogli pronaći nešto za sebe. Ondje se nalaze i mnoge prodavaonice visoke mode, poput Louis Vuittona, Chanela, Ermenegildo Zegne, Roberto Cavallija, Hermesa, Armanija itd.
Ono što ćete u Veneciji verovatno tražiti puno pre nego ojeću i obuću tradicionalni su venecijanski pro Murano staklo i maske koje se proizvode za karneval.
 
Kada je u pitanju noćni provod  treba reći daVenecija nije grad koji živi noću. Venecija je grad romantike i uživanja u kulturi, ali će definitivno razočarati one željne ludih noćnih provoda. Klubovi su retki, a i kada se otvore često brzo budu zatvoreni. 
 
 
Ono što je za putnke bitno je da cena obuhvata :
- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
- smeštaj u Lidu di Jesolu (3  noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2        i  1/2+1 sobama
- obilaske prema programu (Trst, Venecija) i poseta tržnog centra
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
 
Cena ne obuhvata :
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 8 € (osobe od 19 – 69 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.),  13 € (osobe od 70 – 84 god.) 
- ulaznice i fakultativne izlete 
- vožnju brodom do Venecije – 20 € odrasli / 15 € deca (povratna karta za Novogodišnju noć)
- vožnju brodom do Venecije – 15 € odrasli / 12 € deca (povratna karta za 02.01.2015.) 
 
 
 
Nemojte propustiti ovu neverovatnu ponudu da po ovoj ceni posetite jedan od najlepših gradova na svetu, već na vreme rezervičite svoje mesto za Vas i Vaše najdraže.
 
A.M.
 

Spremili smo za Vas: