Magazin

Dočekajte Novu godinu u restoranu Imperium hall

Dočekajte Novu godinu u restoranu Imperium hall

Nova godina je daleko pred nama, ali nije na odmet da tokom karantinskih dana razmišljamo o pozitivnim stvarima. To je svakako i proslava koja se organizuje jednom godišnje, odnosno kod Srba i dva puta. Nova godina. Imamo onu 31. decembra i 13. januara. Odnosno tada su dočeci.

 

Šta nas asocira na ovo veće? Veseli ljudi, radost, muzika. Sve ono lepo. Zbog toga se pripremamo kroz tekstove za kasnu jesen i zimu, kada ćemo razmišljati gde ćemo za doček.

 

Možete da dočekate Novu godinu u klubu, kafani, hotelu, restoranu. Svako po svom ukusu, afinitetima i mogućnostima. 

 

Za ovaj tekst odabrali smo restoran. Ova mesta namenjena su nešto starijoj generaciji, pretežno, odnosno ozbiljnijim parovima i društvu, koji žele komfor i koji su pravi hedonisti.  

 

 

Ovaj put predstavljamo vam Imperium Hall, restoran u Beogradu. 

 

Restoran Imperium Hall


Svečana sala Imperium Hall smeštena je na samom šetalištu na keju Ada Huja, pokraj Dunava. Ovo  je idealno mesto za sve vrste privatnih i korporativnih proslava, a naravno i za doček Nove godine.  Sala je u potpunosti staklena.

 

Imperium Hall odiše pozitivnom energijom, pa je i savršeno mesto za svadbu ili venčanje iz snova. Opremljen je poslednjim tehnologijama rasvete, kao i najboljom tehnologijom profesionalnog ozvučenja, a poseban akcenat je stavljen na ventilaciju ove svečane sale.
 
 
Kapacitet svečane sale je prilagodljiv svim kapacitetima privatnih i korporativnih proslava do 400 sedećih mesta, odnosno do 500 stajaćih mesta za koktel varijante.
 
 
Ukoliko vam je potreban prostor sa manjim kapacitetom, onda je restoranska sala Imperium Hall - a pravi izbor za vas. Restoranska sala je sala za manje tipove proslava, do 150 sedećih mesta. Poseban ukras restoranske sale je kamin i prelep pogled na Dunav. 
 
 
Imperium Hall poseduje i sobu za mladence.
 
 
Za posetioce je obezbeđen parking za preko 100 automobila.
 
 
Za najmlađe posetioce tu je igralište, a ua sve goste u svečanoj sali obezbeđen je besplatan WiFi.
 
 
 
Doček Nove godine u restoranu Imperium Hall
 
 
 
U restoranu Imperium Hall organizuje se proslava najluđe noći tokom godine. Kada je u pitanju Nova godina Imperium Hall nudi potpuni ugođaj restorana. Tako je bilo i za doček 2020. godine.
 
 
Ovde su nastupili Jelena Pavlović(Zvezde Granda) i Nikola Miletic (ex Miami bend). Posetioci su na raspolaganju imali neograničenu konzumaciju pića i gala večeru. Cena je bila  od 35€ do 50€, zavisno od pozicije stola u svečanoj sali.
 
 
Verujemo da će tako biti i za doček 2021. godine!
 
 
Ukoliko vam bude neophodan smeštaj za Novu godinu, Imperium Hall poseduje i nekoliko apartmana u blizini svečane sale. 
 
 
 
Kako do karata za proslavu Nove godine?
 
 
 
Ukoliko vam se dopadne proslava koju će oganizovati ovaj restoran, potrebno je da pratite naš sajt, jer ćete ovde pronaći informaciju o broju telefona, koji bi trebalo da pozovete da rezervišete svoje mesto. Na taj način, uz samo jedan poziv, obezbedićete odličan provod.
 
 
Tako ćete izbeći i mogućnost da ostanete bez mesta, jer kako se bude bližio decembar, tako će i potražnja biti sve veća. Da ne biste sve morali da rešavate na licu mesta, tu je jedan poziv.
 
 
 
Foto: Imperium Hall

Spremili smo za Vas:Popularne ponude