Magazin

Dočekajte Novu godinu u restoranu Glamoure

Dočekajte Novu godinu u restoranu Glamoure

Jeste li spremni za doček Nove godine koji će biti više nego glamurozan? Pripremite sei uživajte u nikad glamuroznijem dočeku 2018. godine. Okupite ekipu i pravac na doček u restoran Glamoure Zemun.

 

Ponuda za doček Nove 2018. godine koju je za vas napravila ekipa restorana Glamoure Zemun je više nego fenomenalna i glamurozna, te smo sigurni da ćete je obožavati i da ćete odlučiti da Novu godinu dočekate baš u ovom restoranu.

 

Ekipa sajta www.novagod.com vam prelaže da dočekate Novu godinu 2018. godinu u prelepom ambijentu, uz odličnu muziku, preukusnu hranu i vrhunsko piće. Neograničena konzumacija pića i hrane je obezbeđena svim gostima, a moramo napomenuti da će se na meniju naći veliki izbor preukusnih jela. Na novogodišnjem meniju naći će se različite vrste ukusnog predjela ( srpski tanjir), glavnog jela ( roštilj, peciva, pekarski krompir) i naravno desert. Ova ponuda izgleda dobro i glamurozno, zar ne? Oduševiće vas i sledeća rečenica, sve ovo po ceni koja se kreće od samo 35 do 50 evra u zavisnosti za koje mesto u sali se odlučite. Cena dočeka za barskim stolom je 35 evra, a banket sedenje je 50, 60, 70 evra u zavisnosti za koju poziciju se odlučite. Nemojte dugo razmišljati, već što pre rezervišite svoja mesta.

 

Goste restorana Glamoure Zemun zabavljaće bend Get Lucky koji će sve prisutne zasigurno podići na noge svojom interperetacijom najvećih muzičkih hitova današnjice. Uživajte u novogodišnjoj noći đuskajući u muzici jednog od najpopularnijih bendova u Beogradu.

 

Restoran Glamoure Zemun vas poziva da najluđu noć, doček 2018. godine provedete baš u ovom restoranu i uživate u muzici Get Lucky benda koja će u novogodišnjoj noći zabavljati sve goste i atmosferu dovesti do usijanja. Ovaj bend ima vrlo širok repertoar pesma, sviraju pop, rock, ali i narodne pesme, te smo sigurni da će provod na dočeku 2018. godine biti fenomenalan.

 

Ne propustite priliku za jedno veče glamura i dobrog provoda. Uživajte u glamuroznim toaletama, prefinjenim muškim odelima, damskim frizurma… povedite drage osobe i dočekajte Novu 2018. godinu na pravi način, na mestu koje će zadovoljiiti sve vaše kriterijume i nadmašiti sva vaša očekivanja. Dočekajte Novu godinu na glamurozan način!

Spremili smo za Vas: