Magazin

Dočekajte Novu godinu na splavu Kopernikus - evo i zašto!

Dočekajte Novu godinu na splavu Kopernikus - evo i zašto!

Da li vam je primaljiva ideja - doček Nove godine na splavu? Ovakva dešavanja omogućila su da se sa splavova skine etiketa "letnjih klubova". Dokazali su da mogu da budu prave tople oaze zimi. Ovde tokom hladnih noći možete dobro da se provedete, kao tokom najluđih letnjih noći.

 

Proslava Nove godine na splavu ima posebnu čar. Iznad vas nalazi se nebo, a ispod reka. Još kada se upriliči vatromet... Splav je kao stvoren za romantičare, a možete i da se osvežite na vazduhu, ukoliko vam u prostoru postane zagušljivo ili jednostavno želite da porazgovarate nasamo sa nekim.

 

Jedan od splavova koji se posebno ističe je Koperniku.

 

Splav Kopernikus

 

Event Centar Kopernikus 6 10, odnosno splav Kopernikus , nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava.

 

Pronaći ćete ga u centru grada na lokaciji između Velikog ratnog ostrva, Novog Beograda, i podnožja Beogradske tvrđave, odnosno Kule Nebojša.

 

Ovde možete i da uočite granicu između dve reke, jer je Sava bistrija, odnosno ima svetliju zelenu ili plavu boju, a Dunav je braon boje.

 

Kopernikus se ovde smestio sa površinom od preko 2.000 kvadratnih metara.

 

Čine ga dva zatvorena prostora, a svaki je površine 750 kvadratnih metara , i terase od 600 kvadratnih metara do koje se dolazi panoramskim liftom.

 

Kopernikus odlikuje moderan i vrlo lep dizajn, ali i fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu.

 

 

Poseduje najmoderniju opremu, rasvetu i ozvučenje, čime doprinosi da svaki događaj u ovom prostoru bude najbolji.

 

Svaki segment prostora je dizajniran tako da funkcioniše zasebno. Zbog toga je ovde moguće organizovati tri različita događaja u isto vreme, što je jedinstveno za ovaj prostor.

 

Kopernikus zbog toga predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti: venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1.500 osoba. Zbog toga se ovde vrlo lako organizuje i docek Nove godine u Beogradu .

 

Nova godina na splavu Kopernikus

 

Kada je u pitanju splav Kopernikus Nova godina je prošlog 31. decembra dočekana uz fenomenalni dvojac - Milicu Todorović i Dragana Kojića Kebu. Napravili su odličnu atmosferu, pa se nadamo da ćemo imati prilike da u sličnom spektaklu uživamo i za doček 2021. godine.

 

Cena po osobikretala se u rasponu od 80 evra do 150 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Zone su bile podeljene po bojama. U cenu su bili uračunati neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, koja je bila dostpuna tokom cele noći, kao i hrana.

 

Iako verovatno znate mnogo toga o Milici i Kebi, da vas podsetimo.

 

Milica Todorović rođena je u Kruševcu 13. oktobra 1990. godine. Pop-folk je pevačica, koja se sa 13 godina naučila da svira klavir. 2005. godine prijavila se na takmičenje Zvezde Granda. Ovde je pobedila kao najmlađa učesnica. Pored pevanja, bavila se i glumom. Igrala je glavnu ulogu u operi Vreme Cigana, Emira Kusturice. Hitovi koji su je proslavili su: Ljubav manje, Konačna odluka, Sve je uzalud i tako dalje.

 

Dragan Kojić Keba rođen je u Klupcima kod Loznice 7. oktobra 1960. godine. Svo ga znamo po velikim hitovima, kao što su: Ona to zna, Kad puca nek’ puca, Imao sam, Kukavica, Ti hodaš sa njom i tako dalje. Prvi album Ponoćna zvona snimio je 1984. godine.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: