Magazin

Doček za pamćenje u klubu ,,Diamond”

Doček za pamćenje u klubu ,,Diamond”
Doček Nove godine je za nekoliko dana-vreme ističe. Zato brzo kucajte ,,Nova godina” na vašem google-u i upoznajte se sa sadržajima koji su spremljeni samo za vas. Budite brzi jer su već sve kafane i klubovi prodali svoja mesta. Malo više želje za boljim provodom u novogodišnjoj noći. Nema potrebe za ikakvom depresijom u ovakvom periodu. Upotpunite ovaj praznični period najvećom srećom u novogodisnjoj noci.
 
Ostavite samoću i tugu za neke druge prilike. Pronađite ambijent u nekom kafiću ili restoranu koji će ići uz vaš temperament i vaš ukus. Ili ukoliko ste u vašem ,,nezgodnom” periodu, trudite se da sebe dignete i usrećite proslavom koja će vas sigurno dići na viši nivo. Adekvatan prostor uz adekvatno društvo i muziku moze postići to. Dobar provod vam je sigurno zagarantovan u nekom klubu, uz muziku koja će vas sigurno dići na noge: tehno, pop, malo narodne i za samu ponoć trubači. Ima li šta lepše od trubača, od atmosfere koja se stvara samom svirkom trubača? Ima li šta lepše za dušu čoveka? Ako mene pitate, ja bih volela da cele večeri sviraju trubači. To je muzika puna veselja, igre, smeha, zezanja…Osećaćete se kao u Guči. Naravno, nema zamene za tu vrhunsku manifestaciju koja se svake godine održava u tom malom gradiću. Ali neka vrsta simulacije uvek je dobrodošla. 
Naš klub ,,Diamond” vam organizuje novogodišnje veče koje ćete pamtiti celog života. Zašto? Pa ne možete po tako niskoj ceni naći toliko dobrog provoda i sjajne, opuštene atmosfere. A niko ne želi da ode u restoran, i umesto da doživi doček svog života, doživi kolaps. Zato brzo u klub, rezervacije će još malo nestati. 
Izvanredni klub koji vam mi nudimo karakteriše prelep enterijer, koji će učiniti da se osećate kao kod kuće. Klub ,,Diamond” je poznat po redovnim gostima, pažljuvo biranoj muzici, po besprekornoj usluzi i uvek raspoloženom osoblju koje je spremno da vas usluži. Ambijent ovog kluba odiše pozitivnom energijom. Zamislite kako ste opijeni ovakvom energijom, svojim najvoljenijim ljudima u svom udobnom sedenju-beskrajna radost. U ovakvim prostorima veliki broj ljudi se toliko uživi da ponekad zaboravi da ode svojoj pravoj kući. Možete onda da zamislite kakav opijum vam sprema za doček Nove godine. Ne razmišljajte toliko-ostavite mesto, malo rizikujte jer opet postoji mogućnost da ne bude po vašem ukusu. Ali ko ne rizikuje, taj ne dobije. Morate u životu upoznavati ljude da znate ko vam prija, da isprobate različite vrste hrane kako biste upoznali sta vaše telo voli i da prođete kroz razne prostore da biste znali u kom ambijentu se osećate svojim, u kom se pronalazite. Ovo je moja čuvena rečenica, a možda će vaše veče biti čuveno ukoliko dođete kod nas. Samo za vas muziku pušta Dj Insomnia koji je samo uvod u najluđi provod. Zatim kao što sam najavila, naš trubački sastav koji je pobednik na mnogim muzičkim takmičenjima i za najveći deo najuzbudljivije večeri biće zadužen Dj Damir koji će vam puštati najveće hitove domaće pop, narodne muzike uz najbolje hitove Rock’n’roll-a. Kao posluženje će biti malo švedskog stola sa pastama, hladnim, toplim i glavnim predjelima i jelima. Na raspolaganju će vam biti i sve vrste alkoholnog i bezalkoholnog pića, kao i 22 vrste koktela. Ne znam kako se vama čini ali ova ponuda je neodoljiva. Nemojte gubiti vreme kao što ste do sada-bacite se u istraživanje. 
Ne znam koliko volite ovakvu vrstu provoda, možda ste više za neku kafanicu, restoran gde je,,mirnije''. Ali ako ste mladi, željni provoda, želite nešto što će vam toliko prolaziti kroz glavu celog života i podsećati da ste umeli da živite punom snagom, punim srcem-čekamo vas.
 
Kristina Nedeljkovicć
 

Spremili smo za Vas: