Magazin

Doček Nove godine za ljubitelje tamburaša u restoranu Bahus Inn

Doček Nove godine za ljubitelje tamburaša u restoranu Bahus Inn

Restoran Bahus Inn je tokom ranih devedesetih godina bio jedan od prvih splavova-restorana na vodi iza hotela Jugoslavija. Nalazi se na adresi Bulevar Nikole Tesle bb, na Zemunskom keju ili, kako je zvanični naziv, na Keju oslobođenja.

 

Ovo je naselje i popularno šetalište u Beogradu, koje je smešteno na desnoj obali Dunava. Počinje ispod brda i naselja Gardoš i doseže do opštine Novi Beograd. Visoki obalski nasip napravljen je 1967. godine, a u septembru 2007. urađena je značajna rekonstrukcija keja sa još većim izdizanjem nasipa.

 

Ovaj deo Zemuna je bogat uređenim zelenim površinama, parkovima, pešačkim i biciklističkim stazama. Na obali se nalazi mnoštvo restorana i klubova na vodi.

 

Upravu tu smestio se Bahus Inn, koji gostima nudi usluge smeštaja i ishrane. Na splavu se u prizemlju nalazi restoran sa odvojenim delom za pušače i nepušače. Enterijer čini spoj rustičnog i unikatnog. U ovom prostoru moguće je organizovati rođendane, godišnjice, krštenja i jubileje, kao i proslavu kada je docek.

 

Postoje još dva sprata na kojima se nalazi osam apartmana koje je moguće iznajmiti. U pitanju su luksuzni apartmani, a svaki od njih je zasebna priča koja pruža iste, ali u isto vreme različite usluge komfora. Na usluzi su masažni đakuzi bazen, saune, ali i prostrane terase s prelepim pogledom na Dunav.

 

Kada je reč o meniju, u ponudi su oni ukusna nacionalna jela. Rečna riba uvek je sveža, a rolovana prasetina i biftek u ulju, kao i punjeni pileći medaljoni, specijaliteti su ove kuće. Ovde možete da probate više od 100 etiketa vina.

 

 

Restoran Bahus Inn Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Bahus Inn Nova godina će biti dočekana uz tamburaše sa istim nazivom. Gosti će piće plaćati po utrošku, a očekuje ih bogata svečana večera.

 

Cena po osobi je 50€, 70€ i 80€, u zavisnosti od pozicije stola.

 

Biće organizovan i novogodišnji matine 31.12 od 11 sati uz živu muziku. Mesta su ograničena.

 

Ukoliko želite da rezervišete ovu ponudu, ali i saznate šta se ti drugo nudi, pozovite ili pišite na broj telefona 062 111 22 33.

 

Foto: Facebook / restoranbahusinn

A.K.

Spremili smo za Vas: