Magazin

Doček Nove godine uz Darka Lazića

Doček Nove godine uz Darka Lazića

Doček nove 2021. godine daleko je pred nama, ali već sada strepimo da li ćemo moći da je dočekamo onako kako smo navikli. Da li ćemo biti sa svojim društvom na omiljenom mestu, uz dobru muziku i piće? Ili ćemo sedeti kod kuće, izolovani? Naravo, sve ove misli nam se javljaju zbog trenutne situacije sa korona virusom.

 

Ipak, ne bi trebalo da budemo negativni, nego da pozitivnim mislima prizovemo odličnu žurku! Razmišljajmo o tome da će nas u decembru doekati novogodišnja groznica, kojoj nećemo odoleti.

 

Do tada nam ostaje da se prisećamo kako nam je bilo prošle godine, kao i da naslućujemo gde će neki od naših omiljenih pevača nastupati. U Beogradu je mesta zaista mnogo - od kafana, preko klubova, do event centara, restorana i hotela.

 

Kada je u pitanju Nova godina Darko Lazić je bio pevač za čiji nastup se tražila karta više. One je nastupao, zajedno sa Darom Bubamarom, u restoranu Hollywood Ledine.

 

Darko Lazić

 

Darko Lazić je srpski pevač narodne muzike, rođen 13. oktobra 1991. godine u opštini Pećinci, u Brestaču. Živeo je osam godina u Holandiji. Zanimljivo je da je po profesiji frizer. 

 

Za učešće u takmičenju Zvezde Granda prijavio se 2008. godine. Tokom takmičenja dobio je izuzetne komentare žirija, a sredinom 2009. godine, kada je održano finale u Areni u Beogradu, osvojio prvo mesto sa 393.651 SMS glasova.

 

Nakon završetka takmičenja snimio je svoj prvi studijski album pod nazivom "Brate moj" na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile i druge pesme kao što su "Idi drugome", "Srce od silikona", "Korak do sna" i mnoge druge.

 

Darko je 2010. godine učestvovao na trećem Axal Grand festivalu sa pesmom "Čemu sve ovo". Zatim je 2011. godine u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najslušanije pesme bile: "Godinu dana, 300 kafana", "Gluvo doba" i "Pustite me da je prebolim".

 

Bio je u braku sa Anom Sević, sa kojom ima ćerku. Sada ima drugi brak i drugo dete. Nažalost, 2018. godine je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, od koje se i dalje oporavlja.

 

Darko je veoma popularan pevač i iza sebe ima jako veliki broj nastupa po klubovima, kako u Srbiji i regionu, tako i po inostranstvu. Rado je viđen gostina svadbama i venčanjima.

 

Prošle godine izbacio je nekoliko neverovatnih hitova, kao što su "Majko " "A nekad je dolazila stalno", u starom narodnjačkom fazonu.

 

Hollywood Ledine

 

Kada je u pitanju doček Nove godine Darko Lazić je, kako smo već pomenuli, nastupao u beogradskom restoranu Hollywood Ledine.

 

Ovaj restoran nalazi se na adresi Surčinska 19b, u Beogradu. Ovo je ekskluzivni restoran, koji nudi mogućnost organizovanja proslava od 150 do čak 900 osoba.

 

Odlikuje ga ambijentalna LED rasveta, dva bazena, osam fontana i ekskluzivni enterijer. Takođe, obezebđeno je 400 parking mesta, koja su pod video nadzorom.

 

Gostima je na raspolaganju i besplatan internet brzog protoka.

 

O najmlađim gostima brinu se profesionalni animatori. Mogu da se zabave i zahvaljujući vazdušnom dvorcu, kao i drugim propratnim sadržajima.

 

U neposrednoj blizini restorana pronaći ćete i 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja. Namenjeni su za goste koji nisu iz Beograda, a žele da prenoće.

 

 

Foto: Facebook / darkolazicofficial

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner