Magazin

Doček Nove godine uz Acu Lukasa - samo u kafani Tarapana!

Doček Nove godine uz Acu Lukasa - samo u kafani Tarapana!

Aca Lukas. Dovoljno je reći samo to i sigurno vam već na pamet pada neka od njegovih pesama, koja vam je omiljena. Čovek koji ima bezbroj hitova i ove godine 31. decembra obradovaće sve one koji vole njegovu muziku, jer Acini nastupi su mini koncerti.

 

Sve detalje saznaćete na broj telefona, pozivom ili porukom, 062 111 22 33.

 

Kada je u pitanju Aca Lukas Nova godina će biti dočekana u kafani Tarapana. Posetioci će sigurno imati priliku da ovde čuju i njegovu najnoviju pesmu “Opet je danas nedelja”.

 

Kafana Tarapana

 

Kafana Tarapana nalazi se na adresi Kneza Miloša 9, u samom centru grada. Važi za jednu od najlepših modernih kafana u Beogradu, a tome doprinosi njen enterijer. Zbog toga može da se svrsta i u klub.

 

U Tarapanu dolaze obično velika društva, koja žele dobro da se zabave, a to je idealno za docek. U ovoj kafani gostuju velike zvezde kao i najveća imena domaće estrade, pa tako i zvezda novogodišnje večeri Aca Lukas.

 

Tarapane može da ugosti čak 800 ljubitelja dobrog provoda, a da pri tom u svakom delu lokala imate osećaj kao da se nalazite u centru zbivanja.

 

Kafana Tarapana Nova godina

 

Nova godina u kafani Tarapana košta 40 evra. Međutim, rezervacije se doplaćuju, pa se cene kreću od 50 do čak 1500 evra, u zavisnosti od toga da li želite barske stolove, community stolove, visoka sedenja, kafanske stolove, spearee. Naravno, cenu određuje i položaj unutar kafane.Trebalo bi napomenuti i da se uz separe se dobija jedna flaša šampanjca gratis.

 

Piće se plaća po utrošku, a ovde ćete pronaći širok asortiman bezalkoholnih i alkoholnih pića.

 

Oni koji dolaze u Tarapanu tvrde da kada je samo jednom posetite, stalno ćete se vraćati. Istražite to baš na kraju godine, ako niste do sada!

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima mesto za svakoga, pa svoje pronađite i rezervišite na broj telefona 062 111 22 33

Foto: Facebook / TarapanaBeograd

A.K.


 

Spremili smo za Vas: