Magazin

Doček Nove godine u restoranu Perla

Doček Nove godine u restoranu Perla

Beograd raspolaže sa mnoštvom lokala u kojima je moguće održati različite vrste proslava. To su najčešće venčanja, odnosno proslave venčanja, svadbe, ali i rođendani i krštenja, kao i korporativne proslave.

Naravno, većina njih organizuje i doček Nove godine. To obavezno pordazumeva bogatu večeru i širok podijum za igru i ples. Uvek nastupa bend, a često i mnoge od popularnih zvezda. Dakle, repertoar je širom, raznolik, pa noć ima svoju dinamiku - od laganijih notama, ka onim vrcavim, pa ponovo ka tonovima koji splašnjavaju atmosferu. 

Event centri, dakle prostori namenjeni za događaje, omogućavaju da se okupi veliki broj ljudi, koji jedni drugima prenose pozitivnu energiju. Ovde svoj provod najčešće biraju veća društva, ali ima mesta i za parove, naravno.

Ovakva proslava Nove godine namenjena je ljudima koji vole gužvu, ali i da imaju sopstveni prostor i komfor. To je masovni događaj, koji ima svoju posebnu čar.

Jedan od prostora koji nude baš ovo je Perla event centar.

 

Perla event centar 

 

Perla event centar ili restoran Perla ili Perla event hall nalazi se na Tošinom bunaru 161, na Novom Beogradu. Ovo je idealna lokacija, jer je odlično povezan velikim saobraćajnicama, na samo nekoliko minuta od autoputa i mosta na Adi, pa mu se lako pristupa sa nekoliko strana.

Perla je sjajan prostor za organizovanje svadbi, krštenja, rođendana, kao i drugih svečanosti.

Poseduje modernu LED ambijentalnu rasvetu, centralnu klimu i ventilacioni sistem. To itekako doprinosi udobnosti, ali i samoj atmosferi.

Velika sala je kapaciteta do 280 osoba, a za korporativne proslave može da se prilagodi i do 380 osoba.

Za nešto intimnije događaje restoran poseduje manju salu, kapaciteta do 80 mesta. Namenjena je za proslave dečijih rođendana, krštenja, koktela, banketa i druge manje proslave.

Sala je povezana sa baštom, koja predstavlja pravu oazu tokom leta i vrelih noći.

Ono što je posebno zanimljivo za vozače jeste veliki parking u sklopu event centra, koji je ograđen i obezbeđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Parking nadgleda fizičko obezbeđenje, a kompletno je pokriven modernim video nadzorom.

Onaj ko zakupi salu u ovom event centru dobija  na korišćenje i moderno opremljen apartman. 

Kada je u pitanju Nova godina Perla Event centar takođe ima odličnu ponudu!

 

Nova godina Perla Event centar

 

Najluđa noć tokom godine često je centralni događaj mnogim lokalima, a posebno kada su u pitanju restorani ili prostori za slavlje. Na ovaj dan se okuplja mnogo ljudi, svi su veseli, spremni za provod i očekuju ono najbolje.

Upravo se ovim vodi, kada je u pitanji doček Nove godine restoran Perla.

Za doček 2020. godine nastupali su Nikola Đokić (Zvezde Granda), Aleksandra Stanojković i Omega bend. Cena je podrazumevala svečano banket sedenje, neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru, a kretala se od 35€ do 60€ po osobi.

Svi okupljeni mogli su da se provedu uz najveće hitove narodne i pop muzike.

Sigurni smo da će ovako dobra ponuda biti u opticaju i za doček 2021. godine. Da biste na vreme bili informisani, pratite naš sajt, gde ćete imazi najnovije informacije. Kao onu koju već znamo - gde nastupa Ceca za Novu godinu.

Spremili smo za Vas: