Magazin

Doček Nove godine u restoranu - Odaberite restoran Amphora u Zemunu

Doček Nove godine u restoranu - Odaberite restoran Amphora u Zemunu

Da li i vi pripadate grupi onih koji vole da posećuju restorane? Pojedini to čine čak i svakog dana. Restoran je mesto gde piju kafu, doručkuju, ručaju ili večeraju. Na neki način za mnoge druga kuća. Za druge restoran je emsto u koje se ide posebnom prilikom, kada se obeležava važan datum ili želimo dad an učinimo svečanim.

 

Restorane biramo prema svojim afinitetima – koju hranu volimo, kakav ambijent, muziku. Beograd je prava prestonica restorana, pa ovde za svakoga postoji posebno mesto. Možete da birate tradicionalne ili moderne restorane, manje ili veće, sa baštom ili bez, one koji primaju kućne ljubimce i koji to ne dozvoljavaju, na različiitm lokacijama u gradu. Ponekad je zaista teško i odlučiti se.

 

Deo grada koji ima poseban šmek i u kome se nalaze mnogobrojni restorani je Zemun. Ovo gradsko naselje nalazi se u jugoistočnom delu Srema , na desnoj obali Dunava , nedaleko od ušća Save . U sastavu Beograda je od 1934. godine.

 

Lepotu svoje autentične atmosphere Zemun krije na Velikom ratnom ostrvu, koje je oazazelenila, rezervat ptica, biserna plaža Lido. Ovo mesto je jedno veliko šetalište istorijom, jer obiluje brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, koji razbijaju monotoniju urbanog. Ovde se nalaze splavovi, kafane, hoteli, galerije, radnje zaboravljenih zanata, krivudave ulice pod kaldrmom i gastronomska čuda. Zemun tako neguje staru tradiciju gostoprimstva.

 

Upravo ovde se uklopio i restoran Amphora.

 

Restoran Amphora

 

Restoran Amphora ili Amfora je ekskluzivan restoran, sa gurmanskom kuhinjom, vrhunskom uslugom i jedinstvenom lokacijom na Dunavu. Smešten je na adresi Bulevar Nikole Tesle bb u Zemunu.

 

Garant vašeg uživanja u svakom trenutku provedenom kod njih, pa tako i za docek Nove godine je vrhunski tim profesionalaca.

 

Kada je reč o hrani, pažljiv odabir svežih i kvalitetnih namirnica za pripremu najfinijih jela je koncept na kom se zasniva ova kuhinja. Očekuju vas ukusni deserti, kao i bogata ponuda vina.

 

Ovo je adresa modernog hedonizma, koncepta koji menja navike i stvara neraskidivu vezu, kako kažu u ovom restoranu:

 

- Boraviti u njemu je ljubav prema lepoj i ukusnoj hrani, požuda koja se produbljuje svakom kapljicom vina, strast koja traje.

 

Sve ovo potvrđuju i nagrade, a Balkanska alijansa hotelskih asocijacija (BAHA) dodelila je restoranu Amphora nagradu za najbolji restoran na Balkanu.

 

Amphora se posebno istakla u organizovanju venčanja, pa nudi četiri paketa. Razlikuju se u odnosu na izabrani meni, specifične zahteve, vrednosti poklon vaučera i naravno ceni. Kapaciteta je maksimalno 300 osoba, kada je u pitanju koktel, a 200 sedećih mesta.

 

S obzirom na to da su poznati po organizovanju venčanja, jasno je da podjednako dobro organizuju i najluđu novogodišnju noć.

 

 

 

Restoran Amfora Nova godina

 

Kada je u pitanju restoran Amphora Nova godina je dočekana u toploj i prijatnoj atmosferi.

 

Ovde je nastupao Belcanto bend . Vrlo prepoznatljivi, sa dugogodišnjim iskustvom, spremni su da naprave odličnu atmosferu.Jedan su od najtraženijih bendova, a imaju širok repertoar.

 

Cena ulaznice za ovaj doček u Amfori bila je 70 evra, a podrazumevala je piće i novogodišnju večeru.

 

S obzirom na trenutnu situaciju, još uvek nije poznato da li će biti organizovanog dočeka 2021. godine, ali se svakako nadamo tome.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: