Magazin

Doček Nove godine u restoranu Mali vikend

Doček Nove godine u restoranu Mali vikend

Vikend nas uvek asocira na odmor, vreme za nas, vreme za opuštanje, na dva dana koja posvećujemo sebi i svemu što volimo. Vikendom se održavaju i proslave, u većini slučajeva, pa su ovi dani, osim za dobar provod u kafanama i klubovima, rezervisani i za veselja.

 

Restoran Mali vikend, koji je počeo sa radom 2011. godine, upravo je namenjen ovome - organizovanju različitih proslava. Svečana sala će vam se sigurno dopasti, a svakog trenutka ih možete pozvati i rezervisati vaše mesto u restoranu.

 

Ovog puta vam predstavljamo ponudu ovog restorana, sa posebnim akcentom na doček Nove godine, koji se ovde redovno organizuje. 

 

Restoran Mali vikend

 

Restoran Mali Vikend nalazi se u ulici Bulevar Oslobođenja 385 a na Banjici, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva izdanje ovog restorana predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u njima u moderno uređenom ambijentu.

 

Vrhunski majstori kuhinje pripremaju za vas neodoljive specijalitete sa naših i inostranih prostora. Oplemeniće vaša čula izvrsnom domaćom i internacionalnom kuhinjom, kao i jedinstvenim tradicionalnim specijalitetima, čiji su sami tvorci. Mnoštvo probranih sastojaka i začina daju njihovim jelima prepoznatljiv ukus i miris, a kvalitetne sveže namernice čine ovaj restoran posebnim.

 

Probajte: kačamak, uštipke, punjene pečurke na žaru, teleću čorbu, prebranac, gulaš, mešano meso ili piletinu za zgodne momke. To je samo delić ponude, a mnogo više potražite u restoranu.

 

Restoran Mali Vikend je idelano mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića.

 

Ugodnim enterijerom i savršenom uslugom čini gostima potpuni ugođaj i prijatan boravak u svim prilikama.

 

Ukoliko želite da proslavite važan događaj, vaše goste možete da dočekate u prijatnom ambijentu uz najbolju hranu i najlepši prostor u gradu. Velika sala je kapaciteta od 200 do 350 gostiju a mala od 50 do 170. Obezbeđen je parking za sve goste.

 

Mali Vikend ima i igraonicu i rođendaonicu, koja se nalazi u sklopu svečane sale i koja se bavi organizacijom proslava rođendana. U sklopu igraonice nalazi se i ugodan ambijent za roditelje i goste.

 

Vizija restorana Mali vikend je da postane jedan od najposećenijih i najkvalitetnijih restorana u Beogradu, odnosno da kroz ponudu sopstvenih proizvoda promoviše jedinstvene specijalitete nacionalne kuhinje.

 

 

Mali Vikend Nova godina

 

 

Kada je u pitanju svečana sala Mali Vikend Nova godina je jedan od datuma koji se obeležavaju. Tako je bilo i za doček 2020. godine. 

 

Gostovao je Adagio bend, vrhunski bend od čak sedam muzičara,  koji su svirali  najveće hitove pop i narodne muzike.

 

Cene karate ketale su se od 35€ do 50€, a cena je zavisila od pozicije stola. Svečana Sala Mali Vikend organizovala je i reprizu Nove godine 01.01.2020. godine. Cena karte za reprizu bila je 20€.

 

 

Mali Vikend Srpska nova godina

 

 

Osim dočeka Nove godine 31. decembra, u ovom restoranu organizovana je i tradicionalna proslava Pravoslavne nove godine. Kada je upitanju Srpska nova godina Mali vikend je ponudio bogatu ponudu pića i hrane.

 

Takođe je nastupao Adagio bend, provereni izbor, a cena je bila 25€ po osobi.

 

 

A.K.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner
baner