Magazin

Doček Nove godine u restoranu Jezzero by Azzaro

Doček Nove godine u restoranu Jezzero by Azzaro

Ako ste od onih koji vole da posećuju restorane, sigurno je da vam je ovo izbor i za najluđu noć tokom godine! Doček Nove godine u restoranima jedna je od natraženijih ponuda.

Razloga je mnogo. Restoran, prvenstvno daje komfor. Ovo su, po pravilu, veoma prijatna mesta, lepe atmosfere. U restoran svakodnevno, pa i kada je Nova godina, dolazimo da se opustimo i da uživamo. Svaki je pomalo hedonistički, jer je i stvoren za uživanje.

Restoran je ugodno mesto, zbog čijeg ambijenta se osećamo prijatno, a uz muziku atmosfera je još lepša. Obično su angažovani najbolji bendove, a neretko i velike muzičke zvezde. Prisutno je i odlično ozvučenje, a postoji i dovoljno mesta za igru i ples.

Gosti su obično oni preko 30 godina, a često u restoran dolaze društva ili parovi.

Slično je bilo i za doček 2020. godine u svim restoranima, pa tako i u restoranu Jezero by Azzaro.

 

Restoran Jezero by Azzaro

 

Restoran Jezero by Azzaro deo je grupe restorana i prostora za svadbe, kao i za druge vrste proslava. Smešten je na Adi Ciganliji u Beogradu. Ovo se smatra adutom lokala, kako zbog lokacije, tako i zbog prelepog enterijera.

Jezero može da ugosti čak 600 gostiju a to ga čini jednim od najvećih restorana za proslave u prestonici.

Kada je u pitanju Nova godina restoran Jezero by Azzaro je za doček 2020. ugostio zvezde Granda, a verujemo da će jednako dobar provod ponuditi i u 2021. godini.

 

Ponuda restorana Jezero by Azzaro

 

Jezzero by Azzaro je odlučio da svoje posetioce obraduje sa čak četiri gosta! Tako su ovde nastupali: Katarina Grujić, Ljuba Perućica, Nenad Manojlović, Kristina Nina Jovanović.
 
Kao što je pomenuto, svi su oni postali popularni nakon učešća u muzičkom takmičenju.  
 
Katarina Grujić  je postala popularna zahvaljujući Zvezdama Granda i takmičenju u sezoni 2012/2013. 
 
Ljuba Perućica je postao poznat kao učesnik osme sezone Zvezde Granda, kada je zauzeo sedmo mesto. 
 
Nenad Manojlović je poznat kao takmičar, ali i kao brat Rade Manojlović, što ga je pratilo tokom takmičenja.
 
Kristina Jovanović se takmičila u Zvezdama Granda i stigla je do trećeg kruga. Nakon što je eliminisana, ponovo je dobila poziv od Grand produkcije da se takmiči u sezoni 2015/2016, a potom i 2016/2017. Danas je član ove kuće
 
Cene su bile od 60 € do 120 €. One su zavisile od pozicije stola u sali. Uključivale su elegantno mesto za sedenje, neograničenu konzumaciju  pića i hrane tokom cele noći, koja je bila izuzetno bogate ponude. 
 

Nova godina 2021

 

Sudeći po tome kako je doček Nove godine protekao u decembru koji je za nama, nema sumnje da će jednako dobar biti i ovog decembra. Gledajući na standarde koji se nameću i sve više novih trendova, jasno je da restorani moraju da se takmiče, kako sa repertoarom i izvođačima, tako i ambijentom.

Nama ostaje da sačekamo nekoliko meseci, kada ćemo saznati gde nastupaju koje zvezde i kakva je ponuda "na stolu". Ne sumnjamo da će biti teško odlučiti!

Za sada se zna gde će nastupati Svetlana Ceca Ražnatović, a uz nju i Đani! Ovo već sada najavljuje fenomenalan provod, zar ne? Prolitajte više ovde: GDE CECA NASTUPA ZA DOČEK 2021. GODINE?

Foto: Facebook / AZZAROClubs

Spremili smo za Vas: