Magazin

Doček Nove godine u klubu Teatro

Doček Nove godine u klubu Teatro

Kada je u pitanju proslava Nove godine klubovi su sinonim za ovu najluđu noć. Nekako prirodno, oni se nameću kao dobra mesta za izlaza i provod, za đuskanje, alkohol, upoznavanje novih osoba, muvanje.

 

Klubovi su mesta koja su najčešće rezervisana za mlađu populaciju, gde se često sluša strana muzika, ali i domaća, gde nastupaju di džejevi, kao i bendovi.

 

U Beogradu ih je zaista mnogo, a omiljeni se biraju upravo prema afinitetu, ali često i prema popularnosti. Mnogi sup rave zvezde među ugostiteljskim objektima, dok se za neke manje zna. Ali svi imaju svoju publiku.

 

Jedan od klubova koji ima dugu istoriju i koji je odredište svih onih koji na jedno mestu vole gužvu svakako je klub Teatro.

 

Klub Teatro

 

Klub Teatro gotovo 10 godina predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu. Razlog je što je ovo najveća i najopremljenija diskoteka u prestonici.

 

Nalazi se u centru Beograda u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice, u ulici Sarajevska br. 26.

 

Prostire se na četiri nivoa. Od toga su dva rezervisana za konstantan provod, i njihov kapacitet je oko 700 ljudi. Na prvom nivou se nalazi bina, a na drugom spratu je galerija koja ima sve prednosti VIP dela.

 

Pored ta dva glavna nivoa klub Teatro poseduje i "chill out" deo u svom foajeu gde u svakom trenutku može biti oko 100 ljudi, što ga izdvaja od drugih beogradskih klubova i svrstava rame uz rame sa najpoznatijim svetskim diskotekama.

 

Klub Teatro je jedini klub na našim prostorima koji sadrži klub u klubu, koji ima zasebnu binu, zaseban šank, zasebno garderobu i zaseban toalet. Njegovo ime je Mala scena, i služi za iznajmljivanje za promocije, privatne žurke i proslave.

 

Klub Mala scena ima kapacitet za 300 osoba. Kada se glavni deo kluba posmatra sa "chill out" zonom i klubom Mala scena može se reći da je klub Teatro jedina diskoteka u regionu koja se prostire na čak četiri nivoa i koja može da primi preko 1.000 osoba.

 

Zbog toga je ovo idealan prostor za docek Nove godine.

 

Nova godina u klubu Teatro

 

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu klub Teatro se istakao ponudom koja je privukla sve ljubitelje modernog zvuka. Ovde je nastupila Angellina .

 

Njeno pravo ime je Anđela Vujović, a rođena je 1997. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine kada je učestvovala na Beosong takmičenju sa svoje tri drugarice iz razreda.

 

Pre nego što je snimila svoju prvu pesmu, nastupala je u emisiji AmiG Show gde je pevala pesme koleginica sa estrade u akustičnoj verziji. Prvu pesmu, za koju je sama napisala tekst i muziku, objavila je krajem 2018. godine.

 

Njeni hitovi su: Crne Noći, Neko kao ti i Čekam te ja, a najnovija pesma je Beskraj.

 

 

 

U cenu karte od 40€ bila je uračunata neograničena konzumacija pića cele večeri. Rezervacije su se posebno plaćale. Pult je koštao 30€ je uz minimalno dve kupljene karte, barski sto 30€ uz minimalno četiri kupljene karte, visoko sedenje 100€ uz minimalno četiri kupljene karte, a separe 250€ uz minimalno pet kupljenih karata.

 

Očekujemo odličan provod i ove godine, kao i da nas u tome neće omesti korona virus.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: