Magazin

Doček Nove godine u Kabinetu uz di džejeve i bend

Doček Nove godine u Kabinetu uz di džejeve i bend

Klub Kabinet nalazi se u neposrednoj blizini Studentskog parka, nedaleko od Knez Mihailove ulice. Studentski trg u Beogradu je najstariji gradski trg, koji se prostire od ulice Vase Čarapića, oko Univerzitetskog parka, do Uzun-Mirkove ulice. Za vreme Turaka na ovom mestu nalazilo se tursko groblje. Danas se Studentski trg nalazi u središtu između nekoliko fakulteta - Filozofski, Filološki, Prirodno-matematički. Ovde ćete pronaći i zgrade Kolarčevog narodnog univerziteta, Etnografskog muzeja, prostore Biblioteke grada Beograda.

 

Na uglu Studentskog trga i Uzun-Mirkove ulice nekada je postojala poznata kafana Ujedinjenje, koja je srušena 1935 godine. Danas su je zamenili moderni kafići, restorani, klubovi, a među njima i Kabinet.

 

Prelepog je enterijera, a svrstava se u jedan od najboljih klubova u gradu. Spaja dva koncepta zabave - restoranski, uz laganu akustičnu muziku i klupski, koji garantuje provod do ranih jutarnjih sati.

 

Ističe se po tome što je dobio nagradu Belgrade Must ***** kao jedan od najboljih prostora za proslave u prestonici. Ovde se organizuje jedna od najboljih žurki kada je u pitanju docek.

 

Kabinet je otvoren 2018. godine, na mestu gde se nekada nalazio klub Vanila.

 

Ovde dolaze oni koji vole da čuju pop, zabavnu i narodnu muziku. Nastupaju poznati bendovi i pevači, kao što su: Alter Ego bend, Ivana Bojanović, Milan Ankić, Dejan Jovičić, Beso de loco, Charter bend, White city bend, Oliver Stojiljković.

 

 

Klub Kabinet Nova godina

 

Kada je u pitanju klub Kabinet Nova godina se organizuje uz odličan muzički izbor. Za sjajnu atmosferu u novogodišnjoj noći zaduženi su di džejevi, ali i bendovi.

 

Cene za ovakvu proslavu su različite, a podrazumevaju neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

 

Moguće su rezervacije barskih stolova, koji koštaju od 25 do 45 evra, potovm VIP barskih stolova - 35, odnosno 55 evra, niskog sedenja 60 evra sa gratis flašom šampanjca, odnosno 80 evra sa gratis flašom stranog žestokog pića. Mali separei se rezervišu za 150 evra, a veliki za 250 evra.

 

Foto: Facebook / kabinet.beograd

A.K.

Spremili smo za Vas: