Magazin

Doček Nove godine u hotelu Holiday Inn

Doček Nove godine u hotelu Holiday Inn

Doček Nove godine u hotelima poseban je doživljaj za ljude koji vole komfor i luksuz. Hoteli pružaju potpuni doživljaj, jer vam nude i mogućnost prenoćišta, a često i dodatne usluge, kao što su spa, bazen, teretana. U hotelu možete da napravite mini odmor tokom praznika.

 

Ono što je posebna karakteristika hotela jeste što ovde najčešće gostuju zaista velike zvezde. Često samo ovde i ovim povodom možete čuti one koji gostuju najčešće u inostranstvu ili ponekad imaju koncert u Srbiji.

 

Zbog toga je ovo posebna prilika za mnoge. Hoteli podrazumevaju gala večera, najbolja pića, prelepe sale i zaista poseban osećaj.

 

Jedan od hotela koji nudi provod 31. decembra je hotel Holiday Inn.

 

Hotel Holiday Inn

 

Hotel Holiday Inn deo je čuvenog hotelskog lanca InterContinental Hotels Group. Nalazi se u ulici Španskih boraca 74, na Novom Beogradu. Kategorisan je sa četiri zvezdice.

 

Prepoznatljiv je po standardno visokom nivou usluge i komforu koji pruža gostima.

 

U svom sastavu ima sedam konferencijskih sala, koje su pogodne za organizovanje različitih vrsta događaja. Konferencijske sale se nalaze na prvom spratu hotela i različitog su kapaciteta. Manje konferencijske sale su idealna opcija za organizovanje sastanaka koji imaju do deset učesnika, dok se u velikim salama mogu organizovati konferencije i seminari do 160 učesnika.

 

Posebno je zanimljiva multifunkcionalna hala Belexpocentar, koja može da ugosti 3.000 posetilaca. Pogodna je za organizovanje sajmova, kongresa, svečanih manifestacija i izložbi sa više međusobno odvojenih izlagača, a takođe su namenjene i za proslavu kada je u pitanju Nova godina .

 

Kada je reč o smeštaju, hotel Holiday Inn raspolaže sa 52 jednokrevetne sobe, 58 dvokrevetnih soba, 27 executive sobe, a dve sobe su prilagođene za osobe sa posebnim potrebama.

 

Hotel krasi i restoran Singidunum, koji je kapaciteta 100 mesta. Tu je i Aperitiv bar Buzz.

 

Holiday Inn Nova godina

 

Kada je u pitanju docek Nove godine hotel Holiday Inn je ponudio fantastičan doživljaj upravo u Belexpocentru. Ovde je nastupala Marija Šerifović , pobednica Evrsonga i jedan od najboljih vokala Srbije.

 

Na prostoru od 2.500 m2, uz najsavremeniju audio i video produkciju, gosti su uživali u hitovima kao što su Molitva, 11, Nisam anđeo i tako dalje.

 

Cena po osobi kretala se od 70€ do 120€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Uključivala je elegantno mesto za sedenje, kao i neograničenu konzumaciju hrane i pića cele večeri.

 

 

Novi Beograd

 

Novi Beograd je jedan od najpopularnjih destinacija u Beogradu, kada je reč o poslovnom svetu. Zbog toga se ovde nalazi i mnogo modernih hotela.

 

Njegova istorija seže u doba Turaka. Ipak, kamen temeljac za Novi Beograd koga poznajemo danas postavljen je 1948. godine. U aprilu je na levoj obali Save počelo da se gradi naselje okruženo sa svih strana peskom i močvarnim tlom.

 

Pretvoren u najveće gradilište u zemlji, ovaj deo Beograda je neočekivano brzo postao "grad u gradu". To se nije zaustavilo ni danas. Krase ga visoke zgrade. Novi Beograd ima 200 solitera i 600 velikih stambenih objekata.

 

Njegovi prepoznatljivi simboli su Palata Srbija, Studentski grad, Sava centar, hotel Hajat, kao i mnogobrojni šoping centri, od kojih su najpopularniji Ušće i Delta.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: