Magazin

Doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza uz Aleksandru Prijović

Doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza uz Aleksandru Prijović

Hotel Crowne Plaza jedan je od najelitnijih beogradskih hotela i jedan od najtraženijih objekata u Beogradu. Nalazi se na Novom Beogradu, na adresi Vladimira Popovića 10.

 

Potpuno rekonstruisan, svojim nadahnutim unutrašnjim dizajnom nudi gostima nezaboravan ugođaj i mogućnost savršenog boravka. Gostima je na raspolaganju 416 klimatizovanih soba koje imaju radni sto, stolicu, mini-bar i flat-screen TV. U ponudi su i spa centar, sala za fitnes, kao i zatvoreni bazen. Hotel poseduje i dva restorana u kojima gosti mogu uživati u specijalitetima internacionalne i prave srpske kuhinje.

 

Idealno je mesto za učesnike kongresa, pošto je hotel direktno povezan sa Sava Centrom, najvećim kongresnim centrom u Beogradu, ali i kada je docek Nove godine.

 

Lanac Crowne Plaza deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu. Crowne Plaza je brend pod kojim radi 500 hotela u 60 zemalja širom sveta i namenjen je, pre svega, kongresnom turizmu i poslovnoj klijenteli.

 

Doček Nove godine u hotelu Crowne Plaza

 

Kada je u pitanju hotel Crowne Plaza Nova godina će biti prava atrakcija, jer će ovde nastupati popularna Aleksandra Prijović.

 

Aleksandra je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru, a odrasla je u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli. U javnosti se prvi put predstavila 2013. godine u pomenutom takmičenju, gde je osvojila 4. mesto.

 

Jedna je od najboljih i najpopularnijih pevačica, koja ima niz hitova: Za nas kasno je, Totalna anestezija, Testament, Ko si ti. Okušala se i u seriji "Ubice mog oca 4" odakle je nastao i veliki hit - Duguješ mi dva života.

 

Udata je za Filipa Živojinovića, sina Bobe Živojinovića, sa kojim je dobila sina Aleksandra u februaru 2019. godine.

 

Aleksandra, spektakularan provod i savršena atmofsera obećavaju doček za pamćenje. Kako najavljuju organizatori, dočekaće vas bogata ponuda pića i hrane, koje će biti neprekidno tokom cele večeri,kao i veoma ljubazno i profesionalno osoblje. Piće ne ulazi u cenu karte i plaćaće se po utrošku.

 

Cena za ovaj doček kretaće se od 60€ do 160€ po osobi, zavisnosti od pozicije stola u sali.

 

Konkretno:

 

- barski sto - 60€ po osobi;

- banket restoranski stolovi (Žuta zona) - 120€ po osobi;

- banket restoranski stolovi (Plava zona) - 150€ po osobi;

- banket restoranski stolovi (Crvena zona) - 160€ po osobi.

 

U cenu karte je uključen švedski sto (stolovi u plavoj i crvenoj zoni dobijaju flašu Moet-a).

 

Ukoliko vas zanima, proverite Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021.

 

 

Novi Beograd

 

Opština Novi Beograd nalazi se na severnoj obali reke Save i zauzima površinu od 4.074 hektara. Ovde živi više od 200.000 stanovnika. Nasaelje je izgrađeno nakon Drugog svetskog rata i razvilo se u pravi, moderan velegrad. Danas je izuzetan poslovni centar.

 

Sa starim delom Beograda sa spojen putem šest mostova (Brankov most, Gazela, Stari savski most, Stari, Novi železnički most i Most na Adi). Auto put E 75 prolazi kroz središte Novog Beograda, tako da mnogi putnici vide delić ovog naselja na ovaj način.

 

Zbog svog karaktera, kada je reć o biznis svetu, ovde se nalaze i mnogobrojni hoteli,među kojima i pomenuta Crowne Plaza.

 

A.K.

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner