Magazin

Doček Nove godine u Borči - Vila Anđela nudi poseban ugođaj

Doček Nove godine u Borči - Vila Anđela nudi poseban ugođaj

Borča je gradsko naselje u Beogradu, koje se nalazi u opština Palilula, na čuvenoj levoj obali Dunava. Nekada je sa Beogradom bila povezana skelom, koja je pristajala na Dunavu. Postala je samostalna opština na osnovu odluke Narodnog odbora grada Beograda od 30. maja 1952. godine.

 

Naselje je danas podeljeno na šest centara i stari deo Borče i naselje Crvenka.

 

U staroj Borči nalazi se crkva posvećena Svetm Nikoli, izgrađena 1830. godina, a još jedna atrakcija je sportski kompleks fudbalskog kluba BSK Borča. Naravno, i u Borči ćete pronaći mnoge ugostiteljske objekte.

 

Poznati stanovnici borče su teniser Nenad Zimonjić, trener i bivši fudbaler Saša Ilić, popularna pevačica Breskvica i tako dalje.

 

Vila Anđela

 

Vila Anđela nalazi se u Borči, na adresi Borčanskih žrtava 1914, broj 1. Može da ugosti do 1000 osoba kada su nastupi, a za venčanja 800-850 osoba. Prostor je multifunkcionalan, lako se transformiše u tri velelepne sale za svadbe.

 

U ponudi su elegant sala, za mirniju i intimniju atmosferu, potom lux sala, luksuznog i raskošnog enterijera, a poslednja je Anđela sala, glavna i najveća sala.

 

Sale posebim čine neverovatne lampe koje vise sa plafona, zbog jedinstvenog dizajna koji čine upleteni krugovi.

 

 

Prostor je lepo uređen, klimatizovan i akustičan. Opremljen je perfektnim podnim grejanjem i ventilacijom. Ima čak četiri toaleta sa po osam kabina. Ceo prostor obezbeđuje profesionalni tim. Svi gosti Vile Anđela imaju obezbeđen privatan parking koji je pod video nadzorom, a postoji i čuvar.

 

Ovde se organizuje i docek.

 

Ukoliko ne želite da se vraćate kući, ovde možete i da prenoćite, u prelepim apartmanima.

 

Vila Anđela Nova godina

 

Kada je u pitanju vila Anđela Nova godina dočekuje se u prijatnoj atmosferi. Cena je 30 evra, a podrazumeva svečano banket sedenje, neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru. U ponudi nemaju barske stolove.

 

Goste očekuje neograničena konzumacija pića, kao i novogodišnja gala večera.

 

Za muziku je zadužen bend, kao što je Atlantic bend.

 

Foto: Facebook / vilaandjelaborca

A.K.

Spremili smo za Vas: