Magazin

Docek Nove godine u Beogradu za pamcenje

Docek Nove godine u Beogradu za pamcenje

Kako se novogodišnja euforija bliži, sigurni smo da vas zanima koje mesto vam može ponuditi doček Nove godine za pamćenje . U nastavku saznaćete koja smo to mesta izdvojili i koja vam mogu prirediti nezaboravno novogodišnje veče.

 

 

SPLAV LASTA

Splav Lasta kao mesto koje osvaja svake godine sve veći broj ljudi svojim stilom i atmsoferom, ove godine prirediće vam jedinstveni doček na reci. Dobro poznato mesto koje podrazumeva najbolje žurke u gradu, priprema vam mnoštvo iznenađenja i priliku da dočekate ponoć na malo drugačiji način.

U ponudi će biti ukusna klopa kao i različita pića koja će se točiti tokom cele noći. Što se muzike tiče, biće zaduženi kao i uvek, vrhunski DJ-evi koji će imati zadatak da vam ulepšaju veče specijalnim setovima i učine vaš doček savršenim.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)


 

 

DEPARTMAN BAR

Departman bar je bar u srcu grada koji je drugačiji po mnogo čemu i za koji smo sigurni da će vas oboriti sa nogu. Mesto koje osvaja svojim enterijerom i ponudom, za novogodišnje veče ponudiće vam finger food klopu i bogatu ponudu pića. Uživaćete u elegantnom prostoru i dinamičnoj atmosferi po čemu je ovaj bar dobro poznat.

Posebnu čar priuštiće vam uživo svirka koja će na repertoaru imati najveće hitove tako da vam je specijalan provod u Departman baru zagarantovan.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)


 

 

MOON ZE RESTORAN

Moon ze restoran je novootvoreno mesto koje pleni elegancijom, lepotom i delimično luksuznim enterijerom koji je odlično ukombinovan sa industrijskim stilom. Prirediće vam savršen doček Nove godine uz mnogo iznenađenja i jedinstveni muzički odabir.

Moon ze će organizovati doček Nove godine na dva nivoa a ponuda će biti All inclusive varijanta. U ponudi će biti najrazličitija pića koja će se točiti tokom cele večeri. Sigurni smo da će u ovom restoranu biti zaista poseban doček sa obzirom da je jedan od najatraktivnijih restorana u Beogradu.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Spremili smo za Vas: