Magazin

Doček Nove godine sa performansom u ponoć u Zlatnik Hall-u

Doček Nove godine sa performansom u ponoć u Zlatnik Hall-u

Još samo jedan dan! Poslednji je čas da proverite ima li negde slobodnih mesta. Pišite ili pozovite na 062 111 22 33. Raspitajte se za Zlatnik hall.

 

Zlatnik hall nalazi se na Beogradskom sajmu, u Hali 4, na adresi Bulevar Vojvode Mišića broj 14. Moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, pogodan je za venčanja i sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dugh vrsta skupova.

 

U glamuroznom prostoru Zlatnik Hall-a smeštena je sala kapaciteta od 90 do 260 mesta, apartman za predah mladenaca, dečija igraonica i kuhinja, opremljena po međunarodnim standardima u kojoj se vrši priprema kompletnog posluženja. Prostran parking se nalazi ispred celog objekta i na raspolaganju je gostima.

 

Ovde će nastupiti Žarko Šinković, pop pevač iz Pančeva, rođen 1991. godine. U javnosti se prvi put predstavio u drugoj sezoni muzičkog takmičenja Ja imam talenat 2012. godine, nakon čega je započeo svoju solo karijeru. Objavio je pesmu “Ponelo me je”, kao i video.

 

Uz njega će nastupati i Zorana Šalipur. Dolazi iz Priboja, rođena je 1996. godine. Javnosti je postala poznatija nakon učešća u takmičenju Zvezde Granda 2017. godine kada je pokazala svoj talenat i harizmu.

 

Svi gosti će uživati u hitovima narodne i pop muzike.

 

Kada je u pitanju Žarko Šinković Nova godina košta od 40 do 60 evra. Svaka cena podrazumeva svečano banket sedenje, neograničeno piće i kompletnu svečanu večeru, a u ponudi nemaju barske stolove. Cenakada je Nova godina zavisi od pozicije stola, a prostor se deli na nekoliko zona: plava, cvrena, ljubičasta i zlatna.

 

Osoblje, zajedno sa gostima, proslavlja Novu godinu i priređuje poseban performans za docek tačno u ponoć.

 

Ako želite da uživate u prelepom pogledu na most na Adi Ciganliji i da se opustite uz fenomenalnu muziku, kvalitetno piće i vrhunsku klopu pozovite ili pišite na 062 111 22 33. Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima najbolje ponude, a ovo je svakako jedna od njih.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: