Magazin

Doček Nove godine sa Katarinom Grujić

Doček Nove godine sa Katarinom Grujić

Restoran Hollywood Ledine u besprekorno uređenom i novogodišnje dekorisanom prostoru vas očekuje da sa Katarinom Grujić i Zvezdama Gradna dočekate Novu 2016. godinu.

 

Restoran Hollywood Ledine uz kompletnu večeru i bogat domaći asortiman pića nudi vam i mogućnost iznajmljivanja luksuznih apartmana i soba po ekskluzivnim cenama. Restoran Hollywood vam nudi i mogućnost rezervacije VIP stolova i izbor menija. Dođite i dočekajte Novu 2016. u najboljem društvu uz najluđi provod.

 

Cena ovakvog dočeka je od 50 evra po osobi ukoliko želite okrugle stolove, dok ukoliko se odlučite za barske cena je od 29evra. Ponuda obuhvata svečanu večeru u kojoj ćete uživati u čarima dobre hrane budući da su na meniju : pršute (goveđa, svinjska, kulen, čajna, njeguška, kraški vrat), paprika u pavlaci, feta sir, maslinke, pita, proja, kačkavalj, krompir salata, ljute papričice, kajmak, kornišoni, karfiol, paprika turšija, urnebes salata, grčka salata, zelena salata i kupus salata, kao i nekoliko vrsta hleba, dok je glavno jelo teleće pečenje sa raznja. Što se tiče pića možete uživati u fenomenalnim domaćim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

 

Pored divnog enterijera tu je i ljubazno osoblje koj će vaš doček učiniti nezaboravnim.

 

Rezervišite svoje mesto na vreme i provedite se vrhunski za doček 2016.godine u Restoranu Hollywood Ledine!

Spremili smo za Vas: