Magazin

Doček Nove godine na zemunski način - hotel Zlatnik

Doček Nove godine na zemunski način - hotel Zlatnik

Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava, nedaleko od ušća Save. Teritorijalno, istorijski, politički, kulturno, ekonomski i saobraćajno vezan je za Beograd, u čijem je sastavu od 1934. godine.

 

Naravno, većina Zemunaca reći će vam da je to grad za sebe, dok stanovnici drugih delova beograda smatraju da je ovo takođe jedno od prestoničih naselja.

 

Osim po ovom "rivalitetu" Zemun je poznat i po specifičnoj atmosferi i arhitekturi. Šetnja Zemunom je šetnja kroz istoriju jednog grada, to je priča o kaldrmi, keju, alasima, mirisu starog i novog, spoju nespojivog. To je priča o posebnom.

 

Zemun je na turističkoj mapi Evrope i sveta sa svojim kulturnim, sportskim, gastronomskim, nautičkim i manifestacionim turizmom.

 

Tome doprinose i njegovi hoteli.

 

Hotel Zlatnik

Hotel Zlatnik nalazi se u Zemunu, na adresi Dobanovačka 95. U mirnom je okruženju, a u okviru hotela nalaze se restoran, aperitiv bar, sobna usluga, internet, parking, sef, biznis centar.

 

Ovaj boutique hotel spaja tradicionalno i moderno.

 

Raspolaže sa 10 jednokrevetnih, 15 dvokrevetnih, devet trokrevetnih i sa jednim apartmanom. Sve sobe su ukrašene prirodnim materijalima i toplim bojama.

 

Osnovan je 1984. godine i od tada je pozicioniran kao hotel visokog kvaliteta svojih usluga, dobre kuhinje i gostoprimstva. U restoranu Zlatnik služe se jela tradicionalne srpske kuhinje i jela internacionalne kuhinje, uključujući košer i halal hranu, kao i bogat izbor vina.

 

 

Elegantna konferencijska sala kapaciteta do 270 ljudi, idealna je za organizovanje seminara, konferencija, izložbi, prezentacija, poslovnih ručkova i venčanja, kao i kada je docek.

 

Znamenitosti Zemuna i Dunavski kej, na kome se nalaze restorani, barovi i kafići, lako se mogu obići pešice, jer su u blizini hotela. Kula na Gardošu se nalazi na maloj pešačkoj udaljenosti od objekta.

 

Hotel Zlatnik Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Zlatnik Nova godina se organizuje po cenama od 85€ do 95€ po osobi. Paket obuhvata gala večeru serviranu u osam gangova (novogodišnji početak, hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo, desert i prvi novogodišnji zalogaji) šampanjac i neograničeno domaće i strano alkoholno i bezalkoholno piće.

 

Za dobro raspoloženje zaduženi su bendovi, kao što je Crna mamba ili Euroekspres bend.

 

Sve goste očekuje doček sa stilom, u luksuznom abijentu.

 

A.K.

Foto: Facebook / hotelzlatnik

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević