Magazin

Docek Nove godine na Trgu Beograd 2018

Docek Nove godine na Trgu Beograd 2018

Gradske vlasti Beograda, su već sada najavile program za doček Nove godine u Beogradu, a pored toga I druge prednovogodišnje događaje I ujedno I program za reprizu Nove godine.

 

Ubrzo, početkom novembra, ceo Beograd je okićen novogodišnjom rasvetom, koja sa ponosom krasi beogradske ulice. Praznični duh, nešto ranije, oseća se na svakom koraku i samim tim povećana je potražnja za dočekom Nove godine. Novagod.com redakcija ima najveći broj ponuda za doček koji možete naći na početnoj stranici našeg portala. Dobra vest je da su 1. i 2. Januar slobodni dani, pa se možemo opustiti na izabranom dočeku.

Po izjavama vlasti, Beograd će biti najosvetljeniji I centar svih dešavanja u jugoistočnoj Evropi.

Na trgu u Beogradu za doček nastupiće:
Bajaga I Instruktori, Plavi Orkestar, ali i Tropiko bend, Saša Kovačević I najveća muška zvezda Balkana, Aca Lukas.

Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, rekao je da novogodišnje osvetljenje grada košta oko 2 miliona dinara I dodao:

- Nikada se nismo, kao do sada potrudili da Beograd ovako zablista. Kada smo pre par godina preuzeli upravljanje gradom, Beograd je imao novogodišnju rasvetu na 24 lokacije a sada ima na 50. Za Novu godinu Beograd, će imati vatromet kao nikada do sada I ovogo puta će trajati 7 minuta I biće 5 do 6 puta intezivniji.

Očekuje se da će u srpskoj prestonici ovog puta biti rekordna poseta stranaca I da će od 1. Decembra biti najintezivniji novogodišnji program.

Evo I spiska novogodišnjih dešavanja:

Trg Nikole Pašića je već okićen a praznična novogodišnja euforija će biti upotpunjena I klizalištem koji će podsećati na scene iz romantičnih filmova zbog osvetljenja na ledu I disko kuglu. Na istoimenom tgu biće održana I besplatna manifestacija Dečja Nova godina od 16. Do 30. Decembra

Doček Nove godine u Beogradu:

1. Aca Lukas Beograd 

2. Plavi Orkestar 2018

3. Tropiko bend Beograd  

4. Saša Kovačević Doček 

5. Bajaga I Instruktori I drugi….

Spremili smo za Vas: