Magazin

Doček Nove godine na Autokomandi - restoran Novi sport

Doček Nove godine na Autokomandi - restoran Novi sport

Oni koji se odlučuju za docek Nove godine u restoranu, najčešće su oni hedonisti. To su osobe koje vole da imaju dovoljno komfora, odnosno prostora za uživanje, koji istinskti uživaju u gurmanskim specijalitetima i dobrim pićima.

 

Restoran je obično namenjen starijim društvima ili parovima, mada to i nije pravilo. Često ga biraju i oni iz mlađih generacija.

 

U restoranu je poseban ugođaj i atmosfera kada postoji živa muzika, odnosno kada neki bend nastupa uživo.

 

Zbog svega ovoga mnogi ljubitelji restorana vrlo rado biraju da ovde dočekaju i novo leto. Tradicionalni restorani, kao i oni u okviru hotela, zbog toga sve više izazivaju pažnju i interesovanje, pa se uvek traži karta više.

 

Jedan od onih koji privlači pažnju je i restoran Novi sport.

 

Restoran Novi sport

 

Restoran Novi Sport smešten je na Autokomandi u ulici Vojvode Stepe br. 1. Vrata ovog restorana širom su otvorena i putnicima namernicima i onima koji su znatiželjni pa svrate prvi put, kažu u Novom sportu.

 

Na ovom mestu možete da uživatu u velikom izboru nacionalnih jela i specijaliteta, a na meniju možete da nađete praseće i jagnjeće pečenje sa ražnja, rolovano teleće pečenje, veliki izbor kuvanih jela, jela sa roštilja, kao i bogat izbor ribljih specijaliteta.

 

Ukoliko dožete u restoran Novi Sport bićete prijatno iznenađenji unutrašnošću restorana, koja odiše toplinom i dobrodošlicom. Ovde će vas uvek rado dočekati ljubazno osoblje i trudiće se da izađe u susret vašim željama.

 

Pored standardnih ponuda izlaze u susret svima i ponudu prilagođavaju upravo vama.

 

Restoran Novi Sport je savršeno mesto gde, u prijatnom ambijentu, možete organizovati sve vrste porodičnih svečanih događaja. Ovde možete i da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere, ali i da se provedite u društvu svojih kolega, zaposlenih. Logično, ovde se proslavlja i Nova godina.

 

Raspolažu sa tri sale - glavna sala jr kapaciteta 80 mesta, letnja sala je kapaciteta 90 mesta, a sala za prezentacije je kapaciteta 30 mesta.

 

Doček Nove godine u restoranu Novi sport

 

Kada je u pitanju restoran Novi sport Nova godina se proslavlja kao tradicionalan događaj. Goste uvek očekuje neverovatna atmosfera i bogata ponuda pića i hrane, kao i veoma ljubazno i profesionalno osoblje koje se brine da vam ništa ne nedostaje u najluđoj noći.

 

Prošlog decembra ovde je nastupio Floyd bend, koji je oduševio goste svojim fantastičnim zabavnim i narodnim repertoarom.

 

Cena dočeka u Novom sportu bila je 27 evra, a podrazumevala je domaće piće u neograničenim količinama, kao i kompletnu večeru. Ona se sastojala od predjela (pečenica, šunka, čajna, kačkavalj, proja) i glavnog jela - leskovački roštilj (pljeskavica, ćevapi, kobasica, pileće belo, kremenadla).

 

 

Autokomanda

 

Autokomanda je gradska četvrt u Beogradu, koja je poznata i kao petlja na autoputu koji prolazi kroz Beograd. Izgradnja je započeta 1967. godine, a završena je 1974. godine.

 

Smeštena je na tromeđi gradskih opština Voždovac, Savski venac i Vračar. Naziv je dobila po kasarni auto-jedinice JNA koja se nekada nalazila na tom mestu. Takođe, na Voždovcu su se nalazile velike garaže, pa je otuda ime naselja i petlje.

 

Objekti nisu bili korišćeni duže vreme, međutim, renovirani su i naselje je postalo uglavnom od komercijalnog značaja.

 

U blizini prolazi železnička pruga, a glavne saobraćajnice su Trg oslobođenja i Bulevar oslobođenja.

 

Autokomanda je posebno poznata po fudbalu, odnosno po stadionima fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, koji se nalaze u blizini.

 

A.K.

Spremili smo za Vas: