Magazin

Doček Nove godine na Adi Huji - Doček u Dilemi

Doček Nove godine na Adi Huji - Doček u Dilemi

Kafe, klub, odnosno restoran Dilema nalazi se u blizini Pančevačkog mosta, tačnije nizvodno od ovog mosta, na samo četiri kilometara od centra Beograda na Adi Huji.

 

Ada Huja je poluostrvo kojw pripada opštini Palilula. Proteže se od Pančevačkog mosta do sela Višnjica, a mnogi je nazivaju palilulskom rivijerom.

 

Ada Huja je nekada bila ostrvo. Bogata je izvorima sumporne vode, a na današnjem području Rospi Ćuprije nalaze se ostaci velike keltske nekropole. Početkom prošlog veka bila je bogata vegetacijom i vinogradima. Danas predstavlja zelenu oazu sa divljim plažama, koja je duga gotovo četiri kilometra.

 

Ovde se nalazi i uređeni kej, osvetljena pešačka staza sa klupama za odmor i mobilijarom za decu, gde mnogi Palilulci dolaze da uživaju. Deo keja uređen je kao pristanište. Ovde je smeštena i najduža karting staza u Beogradu.

 

Ukoliko ste gost u restoranu Dilema koji se ovde nalazi, možete da popijete kafu, ručate, ali i da se provedete uz živu svirku.

 

Kapacitet prostora je do 400 osoba. Objekat je klimatizovan, pa je zbog toga sjajno mesto za sve vrste proslava, kao što je i docek Nove godine.

 

Restoran poseduje i terasu, sa koje možete da uživate u prelepim pogledom.

 

Kada je reč o hrani, poseban specijalitet su pice, pa ovde možete da isprobate najlepše ukuse italijanskih jela, koje za vas pripremaju profesionalni majstori. Na meniju se nalaze paste, ali i specijaliteti od mesa, kao i salate. U ponudi su i razni slatkiši, kao što su kupovi i voćne salate. Kada govorimo o piću, moete d aodaberete alkoholna i bezalkoholna pića, ali tu su i razni šejkovi i kokteli.

 

Za najmlađe su rezervisani igraonica i parkić, gde mogu bezbrižno da se zabave.

 

Za vozila je namenjen veliki parking, koji može da primi automobile i za 400 osoba, koliko je kapacitet.

 

Nova godina u Dilemi

 

Kada je u pitanju klub Dilema Nova godina je organizovan uz živu svirku benda i hitove di džejeva. Nastupali su Dilema Bend, DJ Đole i DJ Luminous.

 

Cena karte iznosila je 32 evra po osobi, dok su se rezervacije za mesto posebno plaćale. Tako je barski sto koštao 30 evra, visoko sedenje 100 evra, mali separe 150 evra, veliki separe 220 evra, a vip separe 350 evra.

 

U cenu su bili uračunati neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, a hrana se služila po principu keteringa.

 

Kada je reč o beogradskoj Dilemi, ona nosi samo takav naziv, ali njeni posetioci nemaju ovaj problem kada bi trebalo da odaberu prostor gde žele da se opuste ili dobro provedu. Tako je i kada je u pitanju novogodišnja proslava.

 

Šta je zapravo dilema?

 

Dilema predstavlja neodlučnost, dvoumicu, kolebanje. Ona može da nam oteža donošenje odluke, ali i da nas, sa druge strane, učini opreznima. Ova pojava ili karaktersitika priliči onima kojo nisu dovoljno rešeni ili su nesigurni, ali i onima koji u sve sumnjaju.

 

U svakom slučaju, dilema se rešava pravim odgovorom, pronalaženjem rešenja, prihvatanjem saveta, odnosno razrešenjem nedoumice.

 

Kako se približi vreme dočeka Nove godine, tako se nađemo u dilemi. Pitanja je mnogo - Gde da idemo, sa kim, šta da obučemo, da li da idemo na dnevnu žurku ili samo noćnu, da li na obe? Ako odaberete beogradsku dilemu, ovakav problem sigurno nećete imati!

 

A.K.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL