Magazin

Doček Nove 2021. godine u restoranu Hollywood Ledine

Doček Nove 2021. godine u restoranu Hollywood Ledine

Ekskluzivna vest za sve koji vole Cecu i Đanija - ovaj dvojac za doček 20201 godine nastupa u restoranu Hollywood Ledine!

Da, već se zna! Beograd će imati jednu od najboljih žurki ikada!

Zapravo, oni će nastupiti u restoranu Garden Hill. Nalazi se na adresi Surčinska 19b. Prostire se na 500 metara kvadratnih i idealan je prostor za sve vrste proslava. Kapacitet restorana je od 240 do 570 gostiju. Ambijent je ekskluzivan, a obezbeđen je i parking. U blizini se nalazi 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja. 

 

Ceca

 

Svetlana Ražnatović, odnosno Ceca, rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi.  Roditelji su joj Mirjana i Slobodan Veličković, koji su bili učiteljica i trgovac. Njena mlađa sestra Lidija često se pojavljuje u medijima.

Ceva je prvi put zapevala sa devet godina na svadbi, a svoju prvu pesmu "Cvetak zanovetak" snimila je 1988. godine.

2006. godine napravila je koncert pred 150.000 ljudi na Ušću u Beogradu. Pre 11 godina otvorila je svoj studio, sa nazivom Ceca Music.

Poslednji album koji je do sada izdala objavljen je 2016. godine pod nazivom Autogram.

Samo neki hitovi dive koja postoji i traje od 1988. godine su: Cvetak zanovetak, Lepotan, Pustite me da ga vidim, Volim te, Kukavica, Kuda idu ostavljene devojke, Idi dok si mlad, Isuse, Nagovori, Oproštajna večera, Zabranjeni grad, Trula višnja, Lepi grome moj, Rasulo, Ime i prezime, Metar odavde... 

Danas su u centru pažnje pre svega njena deca, Anastasija i Veljko.

Ceca je za doček 2020. godine pevala sa Slobom Raranovićem u hotelu Majdan.

 

Đani

 

Radiša Trajković poznatiji je po nadimku Đani. Rođen je u Prištini, 27. januar 1973. godine. Školu je pohađao upravo na Kosovu i Metohiji.

Đani je porodičan čovek. Oženjen je suprugom Slađanom, a sa njom ima dva sina Marka i Miloša, kao i ćerku Sofiju.

Počeo je da snima pesme 1995. godine, od kada je i njegov album sa nazivom "Tuđi svirači". Potom su se nizali albumi: "Ta žena" (1998), "Otišla si, e pa neka" (2000), "Neka pati žena ta" (2001), "Druga dva" (2003), "Sve mi tvoje nedostaje" (2005), "Balkanac" (2007), "Još te sanjam" (2010).

Godine 2019. snimio je pesmu "Žali Bože te lepote". Sarađivao je sa poznatim pevačicama, kao što su Stoja, Jana, Sandra Afrika, ali i sa MC Stojanom.

Poznat je po osmehu, pozitivnoj energiji i rečenici "Ajmo, familijo!". Svi koji ga slučaju, pa čak i oni koji ne vole njegovu muziku, znaju za krilaticu "No Đani, no party".

Svoju veliku popularnost dokazao je 8. marta 2019. godine, kada je održao koncert u beogradskoj Štark areni, pred oko 20.000 ljudi. 

Đani je za doček 2020. peva u restoranu Stadion Hall, zajedno sa Andreanom Čekić.

 

Nova godina u Beogradu

 

Kada je u pitanju Nova godina Beograd će 2021. godine opravdati sva očekivanja! Ako se već sada zna gde će pevati ovaj dvojac, jasno je i da ćemo ranije saznati i druge informacije.

Za rezervacije će ponovo biti prilike preko određenog telefonskog broja, pozivom, porukom ili preko internet servisa.

Pratite nas i budite deo provoda koji se prepričava i godinu dana posle!

 

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević

Event centar Victory

Event centar Victory