Magazin

Docek nove 2021 godine u restoranima

Docek nove 2021 godine u restoranima

 

Jedan od najpopularnijih docek Nove 2021 godine je u restoranima u Beogradu, Na vama je da izaberete u kakvom ambijentu i okruženju želite da dočekate Novu godinu, a mi ćemo vam ponuditi uži izbor najboljih dočeka.

 

DOCEK NOVE GODINE 2021 U RESTORANU


Gotovo svaki ugostiteljski objekat organizuje doček, ali po utiscima gostiju, najpopularniji je docek Nove godine 2021 u restoranu. Izaberite doček po vašoj meri na našem sajtu, a potom rezervišite vaše karte čim budu dostupne. U daljem tekstu ćemo vam navesti nekoliko restorana sa zanimljivim ambijentom, koji će u novogodišnjoj noći i te kako dobiti poseban duh.


restoran easy docek nove godine

 

RESTORAN EASY DOCEK NOVE GODINE


Restoran Easy docek Nove godine koji se nalazi na Adi Ciganliji, idealan je izbor kada je u pitanju doček sa neverovatnom energijom i neverovatnim pogledom na jedinstveno Beogradsko more. Veoma prijatan, galantan i moderan ambijent restorana Easy učiniće dodatno magičnom vašu novogodišnju noć. Kada je u pitanju Nova godina, Easy restoran nudi samo najbolje, sjajni izvođači, bogata novogodišnja ponuda i fenomenalna atmosfera koju ćete dugo pamtiti.

 
restoran zlatnik hall docek nove godine

 

RESTORAN ZLATNIK HALL DOCEK NOVE GODINE


Dobro poznati restoran Zlatnik Hall docek Nove godine uspešno organizuje već duži niz godina. Nalazi se u sklopu hale 4 na Beogradskom sajmu i na takvoj lokaciji pruža neverovatan pogled na most na Adi. Pored pogleda, tu je i elegantan i glamurozan ambijent koji dodatno dače poseban duh ovom restoranu u novogodišnjoj noći. Sjajni izvođači, veoma ljubazno i profesionalno osoblje, kao i široka ponuda pića i hrane, je samo deo onoga što zapravo čini restoran Zlatnik Hall magičnim.

 
restoran inter hollywood ledine docek nove godine

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN INTER HOLLYWOOD


Docek Nove godine restoran Inter Hollywood Ledine pružiće vam nezaboravno iskustvo u novogodišnjoj noći uz velike zvezde. Restoran Interhollywood nalazi se na Ledinama, na adresi Surčinska 19b, Beograd. Prethodnih godina ovde su nastupale velike zvezde poput Sladje Alegro, Darka Lazića, Dare Bubamare i mnogih drugih. Galantan ambijent, sjajni specijaliteti u ponudi, fantastični izvodjaci je samo delić svega sto restoran Interholivud nudi za docek Nove godine.

 

Izaberite doček Nove godine po vašoj meri i ukusu, a pored ovih restorana, kompletnu ponudu dočeka Nove godine možete pogledati na našem sajtu ili klikom na ovaj link. Obezbedite vašu kartu na vreme, čim krene prodaja, kako ne biste mnogo razmišljali o tome. Broj telefona za rezervaciju karata je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

Spremili smo za Vas: