Magazin

Doček Nove 2021 godine Semafor žurka

Doček Nove 2021 godine Semafor žurka

Gde ste proveli doček Nove 2020. godine? Da li je to bio restoran, klub ili kafana? Možda hotel? Ili kod kuće? Ili ste bili na najluđoj žurki u Beogradu? Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Semafor žurka je sigurno bila baš to! 

 

Atmosfera je bila fenomenalna! Veliki broj mladih ljudi, nasmejanih i spremnih za odličnu zabavu! Bilo je parova, ali i velikih društava. Uz di džejeve se đuskalo energično, uz bendove i veliek hitove budile su se emocije.

 

Mnogo šarenog svetla, mnogo dobrog pića, garantovalo je veselu atmosferu!

 

Zbog toga se već sada zna - Nova godina 2021 Semafor žurka nam sledi!

 

Ukoliko ove godine niste bili na Semafor žurki, evo o čemu je reč!

 

Semafor žurka

 

Ideja o, sada već tradicionalnoj, Semafor žurki rodila se pre 17 godina, odnosno sada već 18 godina. Grupa ljudi punih entuzijazma i željnih dobrog provoda pronašla je formulu po kojoj se, do sada, provelo čak 25.000 ljudi, ne računajući godinu za nama! Da bi sve bilo mngo zanimljivije, osmišljene su narukvice u tri boje. Zelena označava - priđi, žuta označava - probaj, a crvena označava - pali. Na taj način svako ima jasan signal šta da radi ili da ne radi, ukoliko mu se neko od prisutnih dopadne.

 

Ova posebna žurka organizuje se u u Cetinjskoj ulici broj 15, u centru Beograda. Reč je o veoma lepo uređenom prostoru, koji tokom cele godine funkcioniše kao klub. Ovde će biti dovoljno prostora za đuskanje i za šetnju, ukoliko želite da osmostrite šta se sve dešava u drugim delovima kluba.

 

Kada je u pitanju doček Nove godine 2021 Semafor žurka će sigurno takođe biti nešto sasvim posebno! Ovog dočeka sve se odigravalo na četiri sjajna stejdža, a u sledećeoj godini u najavi je čak pet bina! Sve su fizički odvojene, ali su i međusobno povezane. To je odlično kada poželite da promenite ritam, jer je u ponudi nekoliko različitih zvukiva, a sve vam je na dohvat ruke.

 

Najveći stejdž je DJ Arena. Ovde se sluša pop, narodna i zabavna muzika. Potom je tu i Live Arena, gde nastupaju bendovi, koji sviraju zabavnu i narodnu muziku. Treći je House Stage, a ovde nastupaju di džejevi, koji puštaju komercijalnu house muziku. Poslednji stejdž je Restro Stae, gde e svi okupljeni podsećaju nekih starih hitova. Šta će biti na petoj bini, videćemo krajem 2020. godine!

 

Ukoliko vam zatreba odmor, osmišljena je Chill Out zoni, uz laganiju i tišu muziku i rakija bar, uz koji se možete zagrejati! Ovo je posebno dobro ukoliko se spoje dve zelene narukvice!

 

Šta dobijate uz ulaznicu na Semafor žurku?

 

Ideja je da sa istom ulaznicom možete da idete gde god vam odgovara, odnosno da se krećete kroz sve bine. Žurka je ove godine počela u 20 sati i završila  se u četiri sata iza ponoći.

 

Ove godine karte su koštale 20, 25 ili 30 evra. To je svakako bila jedna od najpovoljnijih ponuda u Beogradu, za doček Nove godine. U cenu je bilo uračunato piće, po precizno datom spisku, kao i hrana, koju je činilo koktel pecivo - kiflice, mini pice, žu žu.

 

Očekuje se da će nešto slično biti i za doček 2021. godine, pa možete već sada da planirate provod!

Spremili smo za Vas: