Magazin

Doček Nove 2018.godine u Red Shoes Cafe-u

Doček Nove 2018.godine u Red Shoes Cafe-u

Nezaboravan doček Nove 2018.godine u jednom od najekskluzivnijih ambijenata. Ako se pitate kako dočekati Novu Godinu, onda je ovo pravo mesto za vas.

Red shoes cafe se nalazi na makiškoj strani Ade Ciganlije, na samoj obali Savskog jezera. Goste će zabavljati Tijana i Martin & Red Shoes bend, najpoznatijim hitovima a na vama je da se opustite i uživate.

Što se hrane tiče, ni u ovu Novu Godinu nećete ući praznog stomaka, za vas smo pripremili bogat švedski sto koji će biti postavljen na četiri lokacije. Uz sve to imamo i neograničeno domaće pićei strano po diskontnim cenama: Balantines 1.999 dinara, Jack Daniels 2.999 dinara, Chivas 3.999 dinara, Red Bull 149 dinara.

Ako ste odlučili da vam ova Nova Godina počne sa nama onda ste na pravom mestu. Sve to po cenama 29 € banket restoransko sedenje i 19 € barski sto.

Svoje mesto za doček Nove 2018. godine rezervišite na broj: 064/110-38-66 i znajte da ste napravili pravi izbor. Ulepšaćemo vam ovu novogodišnju noć i učiniti da se osećate savršeno. Rezervišite svoju kartu na vreme, jer je u Red Shoes Cafe-u rasprodat svaki doček Nove godine.

Spremili smo za Vas: